Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / ,,Откритие“! От край...
,,Откритие“! От край време турците са най-верният съюзник на Борисов! >> Каракачанов ще напусне правителството, ако ГЕРБ приемат позицията на ДПС по циганския въпрос

,,Откритие“! От край време турците са най-верният съюзник на Борисов! >> Каракачанов ще напусне правителството, ако ГЕРБ приемат позицията на ДПС по циганския въпросАко ГЕРБ смятат, че ДПС са им по-близко до сърцето и идеологически са по-близки, аз си подавам оставката и минавам в опозиция, подчерта вицепремиерът

Красимир Каракачанов ще напусне правителството, ако ГЕРБ приемат позицията на ДПС по циганския въпрос, се разбра от интервюто на вицепремиера и министър на отбраната, излъчено по Евроком.

"ГЕРБ приеха предложенията на ДПС, а не на ВМРО срещу радикалния ислям. Ако и този път решат да се съобразят с ДПС, няма проблем. Да си управляват с ДПС ", каза тази вечер Каракачанов в предаването ‘’ Не се страхувай ‘’. 

Разговорът с него бе посветен на циганския проблем и концепцията на ВМРО за решаването му.

Не се ли опасявате, че идеологически ГЕРБ стои по-близо до ДПС и ще застане до тях по въпроса, запита Васил Василев. 

"В България е дошло Време разделно. Ако ГЕРБ смятат, че ДПС са им по-близко до сърцето и идеологически са по-близки, аз си подавам оставката и минавам в опозиция, подчерта той. Да направят коалиция с ДПС и да си управляват заедно и щастливо", добави вицепремиерът и министър на отбраната.

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: http://epicenter.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Целувката на приятелството - ГЕРБ-ДПС и БСП като декор

Политическа полюция... поредна! И всички се кланят (ОБНОВЕН)

Сбогом, Бойко! Сбогом, ГЕРБ! Време е да си вървите! (ОБНОВЕНА)

Заверата ГЕРБ-ДПС >> Свещениците да получават заплати на учители, предлагат Цветанов и Карадайъ

 


89530