Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / "Правителството на Г...

"Правителството на ГЕРБ, най-доброто европравителство. Това шега ли е?Виолина Бобева - София, доброволец от Референдум 2016, иницииран от Слави Трифонов 

 

 

Бойко не спира да се хвали. Не е смешно, жалко е. Хвалби без покритие. От сутрин до здрач.

"Благодаря на фондацията за оценката за българското европредседателство – то не е на Борисов, на ГЕРБ, на правителството е... То е на България. Цял свят призна и ще помни, че може би нашето е най-доброто европредседателство в последните години. И не само в чисто техническо отношение, а защото сложихме на масата една от най-трудните теми като – Западните Балкани“, коментира преди време новият международник Бойко Борисов

 

● А протестите с викове "ОСТАВКА" през есента, тях помни ли ги Борисов?

Помни ли цените на горивата? Които по заповед издадена от него и приятелят му Златевпаднаха около протестите... и после пак тръгнаха нагоре...

Вижда ли цените на храните, на тока, на водата..., на битовите услуги, на всичко?

Вижда ли размера на доходите, на помощите, на пенсиите? На заплатите?

Вижда ли масовата мизерия, скръб, упадък и безнадеждност в цялата страна...?!

Вижда ли престъпността, с която се бори близо 20 г., откакто е станал гл.секретар на МВР, и която ни затри като народ и нация със самочувствие.

Какво добро европравителство е тогава това!? Добро за кого е?

 

● Помни ли Европа, знае ли Европата, какви заплати взимат т.нар. редови българи?

И да знае, не я интересува ! Там живеят добре и нямат грижите като у нас !

Заради това, че сме послушни и безропотни от Евросъюза ще ни похвалят! И ни хвалят. За отчетите само и за някой и друг майтап... Ние сме просто удобни, защото послушно и безропотно изпълняваме това, което е угодно на ГЕРБ и на тези от Европа, но не и на гражданите и техния интерес! Те коват политиката..., а властите послушно трябва да изпълняват спуснатото от Брюксел, докато приближени фирми усвояват парите, които така и никога не достигат до тези, които най-много се нуждаят от тях. ГРАЖДАНИТЕ.

 

Какво мисли Европа са самоубийствата у нас от бедност и отчаяние?

Гражданите във Франция, Белгия, Гърция протестират, когато искат промяна и това дава успешен резултат. Нашите гласове по улиците заглъхват с настъпването на вечерта. Под напъна на полицията хората мирно се разотиват, защото ние не искаме революция и промяна в страната си... чрез палежи и безредици.

Мирно и достойно искаме да извоюваме правото си на свестен живот като демонстрираме законно и искаме реформи и бързи, бързи промени.

Явно това, тези мирни протести не стряскат и не трогват по никакъв начин ГЕРБ и управленската коалиция. Какво трябва да направим? И референдума потъпкаха и със Слави и с нас се подиграха!

Българският народ е търпелив, достоен е, не е никак глупав. Ние не сме вандали, които протестираха за забавление и за да създават размирици, а хора, които желаят по-добро бъдеще за децата си и прилично настояще за себе си и държавата ни. А когато една власт не разбира от добро, народът... наказва, за да има и дойде ДОБРО...

 

Какво мисли Европа за изборните ни закони, за мизерията?

Нито мисли за едното, нито за другото... Пука им.

Какво мисли за прехвърлянето на бюлетини по кошове, кашони и търговията с тях?

Какво мисли за търговията с гласовете на малцинствата? На неграмотните и бедните у нас, които гласуват срещу 20 лева, за когото им се каже?

Какво мисли за поредния отказ от въвеждане на електронно и машинно гласуване?

Какво мисли за абсурдите при броенето на бюлетините, описването на резултатите в  протоколите в централата на ЦИК и по места в изборните комисии?

Какво мисли Европа за нашата пословична бедност, която отдавна задмина по размери Румъния?

Какво мисли за нещастните физиономии по улиците, за озлобените бедни граждани, които търпеливо чакат и отдавна, отдавна очевидно не милеят, мразят дори родните политици?

Какво мисли Европа ли...!? Отговорът е ясен: НИЩО. Както се казва: "На каквото си постелеш, на това ще легнеш...“ Е ние очевидно така сме се поставили, така сме се "насадили", че никой с нас за нищо да не се съобразява! Няма и защо.

Затова > Браво Бойко, браво ГЕРБ! След 10 години управление ваше, до тука се докарахме.

 

А какво мислим ние? Това е също толкова ясно! Искаме промяна! Искаме справедливост! Искаме повече сигурност, спокойствие и сносен живот! ИСКАМЕ!


   Image result for протести горива  Image result for протести горива

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Бедност та бедност! Отвсякъде (ОБНОВЕНО)

Държава или шайка разбойници

Подарък от Бойко >> 2019 г. идва със сериозен шок за джоба!

След като Лукойл и Борисов замазаха очите на протестиращите>> Ще има рязък скок в цената на горивата през лятото, алармират експерти

Недопустимо! >> Цените трайно вървят нагоре, основните храни поскъпват

Продължаваме да горим... от бедност и отчаяние. Достатъчно!

Протестите са неизбежни! Държавата се разпада! Партиите са мъртви. Институциите - в колапс! Ново начало-нови водачи! (ОБНОВЕН)

Скандал между най-знатните олигарси на Борисов! Криза във властта! >> Кирил Домусчиев влезе в словесен сблъсък с Вальо Златев заради горивата


91683