Гражданско Движение ''ДНЕС''

Новини от „ДНЕС“

Начало / Актуално - Новини от „ДНЕС“ / "ПРИЗНАНИЕТО" НА СЕД...
Депутат от БСП: Нашата ПГ не може да направи концерт като Слави Трифонов (видео)" title=""ПРИЗНАНИЕТО" НА СЕДМИЦАТА* > Депутат от БСП: Нашата ПГ не може да направи концерт като Слави Трифонов (видео)" />

"ПРИЗНАНИЕТО" НА СЕДМИЦАТА* > Депутат от БСП: Нашата ПГ не може да направи концерт като Слави Трифонов (видео)Мажоритарната система е вредна и нейното абсолютизиране ще доведе до поляризация на обществото, каза депутатът от БСП Атанас Костадинов по Канал 3.

С тези думи гостът в студиото обясни защо той и неговите колеги гласуваха против предложението на Слави Трифонов за промяна в избирателната система. В разговора водещият Любомир Огнянов цитира думите на певеца, че депутатите са извършили преврат.

"Според мен добре е в тази държава всеки да прави това, в което е добър. в същото време всеки има право на мнение. Нашата ПГ (парламентарна група) не може да направи такъв концерт, какъвто направи Трифонов", коментира още законодателят.

Костадинов също каза, че ако се въведе мажоритарна система в парламента може да влезе скандалният кмет на врачанското с. Галиче Ценко Чоков.

*Заглавието е променено от редакцията 
 

Свързани новини

.
Източник: http://m.novini.bg/