Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / "Спаси София": Фандъ...

"Спаси София": Фандъкова да си ходи заради лошите и скъпи ремонтиНеобяснимите цени на пейките, кошчетата за боклук и елементите от градското обзавеждане, далеч не са единственият проблем на ремонтите в центъра.

Това, че в Общината се краде на всяка крачка отдавна не е тайна и разбира се, това нито е нормално, нито трябва да се толерира, това написаха във Фейсбук от гражданската организация "Спаси София".

 

Огромният проблем е, че въпреки колосалните 25 млн. лв., за пореден път получихме грозен и некачествен обект! По и около Графа има стотици дефекти, а кривите настилки и грозните фуги, изискват нов цялостен ремонт, за да бъдат отстранени. Необясними отсрочки и постоянно затваряне на очите за проблемите от страна Столичната община гарантираха тези #ВидимиРезултати. И за капак, кметът най-нагло заяви, че няма да коментира, понеже не е била "ценовик".

 

Гражданите с право сме гневни. Нито един проект не се получава. Навсякъде има проблеми с качеството, сроковете, естетиката... Едно е сигурно - скъпо платеният и отблъскващ ремонт на Графа е тук, за да остане. Този, който трябва да си тръгне обаче е кметът! Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova и целият назначен от нея екип носят пълната отговорност за случващото се. Доказаха се като некомпетентни, лишени от естетика и визия за града и напълниха администрацията с бездарни, но верни на партията калинки. Всички те, вкупом, трябва да си тръгнат. Отдавна е ясно, че всеки следващ ден престой на кметската позиция, ѝ гарантира все по-безславно място в историята.

 

СпасиСофия #ДанчеСлез #РемонтНаРемонта

 

Източник: https://frognews.bg/novini/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Гаранция "ГЕРБ": Дублирани обществени поръчки източват милиони от Столична община!

Корупция на тъмно, закриляна от Фандъкова и ГЕРБ >> Компания, усвоила над 1 млрд., подхваща ремонтите в центъра на София

Столична община тихомълком удължи срока за ремонта на Западен парк

А досега какво правихте?! >> Фандъкова: Ще проверим обществените поръчки, засягащи Столична община

Златните зони на София!

Както Движение "ДНЕС" предупреди ощe преди години!* >>> Зелената зона в София обхваща още три района

Движение "ДНЕС" алармираше отдавна!* >> Ред в синьо и зелено

 

 


98158