Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / 10 години безпътица,...
10 години безпътица, но две кръстовища им пречат да продължат да плуват гордо в лайната

10 години безпътица, но две кръстовища им пречат да продължат да плуват гордо в лайната10 години безпътица, но две кръстовища им пречат да продължат да плуват гордо в лайната!

===

Кай чес’но, реколтата от мозък как е тая година?

Върху протеста се излива злоба и жлъч на безпомощни прости хора, за които света е чернобял, а всичко цветно атеизъм и ерес. Обладани от стокхолмския синдром ‘на по-малкото зло’, неспирно повтарят едни и същи лъжи, достойни за интелекта на току що родени зелени еуглени. Няма да стане, умните и образованите са тук и искат своето – за всички, а не както досега само за хунтата.

Страхът от служебно правителство и цялата очерняща кампания по отношение на Радев, се корени в книгата „Престъпление и наказание’ – Те вече знаят, че Той няма да се церемони с тях, особено след рейда на Каскетин в Президентството, а от машинното гласуване направо треска ги тресе – няма да могат да сменят протоколи и да фалшифицират вот, а ще станат клиенти на съда с реални, а не измислени рекет-обвинения.

„Съединението прави силата“ пише на Народното Събрание, само че в този си уродлив вид, съединението прави сянка само на корупцията, търговията с власт и влияние, както и на един куп други, съпътстващи ги углавни престъпления. Съединението е чадър на чекмеджетата, уважаеми, и от вас зависи дали ще променим това, или ще трябва да бягаме, където ни видят очите от орките на Герп.

 

Георги Дренчев

 

Източник: http://afera.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

 „АФЕРА“! >> Нов запис на Бойко Борисов! „Не може да е държавен глава тоя тъпанар! Избрали са си един прост летец! Да си е*е п*тката майчина! На прост човек к*р се набива, Томиславе!“ (18+)

Как ГЕРБ-Враца осигури на Борисов агитка и аплодисменти (ВИДЕО)

Фирми, свързани с ДПС и Пеевски, са взели 500 млн. лв. кредити от ББР

Новият икономически министър като... гузен негонен бяга! >> Лъчезар Борисов: Симеонов и Каракачанов ме предложиха за министър на икономиката

Площадът пак ехти: "Оставка"! Сервират свински уши пред МС (ВИДЕО)

 

 

 132210