Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / 12 съвета за незабра...
12 съвета за незабравимо удоволствие в позата ездачка

12 съвета за незабравимо удоволствие в позата ездачкаОсновното нещо - не му позволявайте да се изплъзва от вас

12 съвета, за да направите ездачката незабравима

Основното нещо - не му позволявайте да се изплъзва от вас

Много хора харесват позицията „жената отгоре“, защото сякаш ролите се сменят. Не е необходимо, както в повечето пози, да измисляте начини да покажете, че сте много ангажирани в процеса. Защото само в позицията на ездач вие сте господар на ситуацията - и всичко ще бъде според вашите правила, пише TrafficNews.

Седнете внимателно върху него

Бляскавите списания рядко пишат за това, но позата ездачка може да бъде неудобна и дори травматична. Не забравяйте, че проникването в тази позиция е много дълбоко и не всички жени го харесват. Между другото, неговият член също е в много уязвима позиция, затова седейки отгоре му, уверете се, че и на двамата ви е удобно.

В цялата си слава

Мъжете харесват позата ездачка, защото тя предлага страхотна гледка: на лицето, ключицата, гърдите ... Възползвайте се от това. Например, можете да носите красив прозрачен сутиен, през който щръкналите ви зърна ще блестят. Или галете гърдите си, повдигайки ги и спускайки така, че той да вижда. Бъдете с него не само физически, но и психически, покажете му страстта си, участието си, помислете колко сте добри.

И тъй като говорим за това ... Можете също да се облегнете и да му покажете как мастурбирате клитора си. И на двамата със сигурност ще ви хареса!

Повече тяло

Позата ездачка има определени недостатъци - например контактът е ограничен всъщност до бедрата ви. Можете да го поправите. Легнете върху него, натиснете гърдите си, целунете се и направете контакт с очите си. Не забравяйте да се движите леко и плавно, като вълна.

Очи в очи

Важно е. За някои мъже контактът с очите е допълнителен стимулант. Затова му покажете, че не мислите за нещо свое, а сте тук, с него.

Помислете за него. Помислете за себе си

Мъжът е по-доволен, когато се движите нагоре и надолу. И на вас ще ви хареса движението напред-назад повече.

Дразни го, но не твърде дълго

Леко дразнене, когато седнете на главата на пениса му и завъртите таза. Може да го направите и по-силно, но не прекалявайте - не чакайте, докато той се отегчи от баналното. Седнете и се движете. И го правете така, че той да не се изплъзне от вас.

По-добре от всичко

За много момичета е много трудно да намерят приятен кът в тази поза. Затова те потапят члена в себе си наполовина и се движат с най-малко амплитуда. Не правете така. Не означава да не го правите изобщо, но е по-добре да изберете удобна позиция.

От база до връх

Ще му хареса: опитайте се да правите пълни движения, като се издигате, докато само главата му не е във вас, и се спуснете до самия край. Ротационните движения, страничните и движенията назад не могат да се сравняват с пълни изкачвания и спускания. Основното нещо - не му позволявайте да се изплъзва от вас.

Без излишъци

Бъди внимателна. Честно казано, това не е най-сигурната позиция и рязкото движение може ... да е доста опасно за члена му.

Затова забравете всичко, което сте виждали в порното, когато момичето пламенно скача върху члена му, сякаш някой пуска ток върху него. Всъщност позата ездачка е доста спокойна, с много меки плавни движения.

Бъдете уверена

Основният "акцент" на позицията "жена отгоре" е, че вие имате властта. Вие сте царицата на планината, Халиси на сърцето му и знаете какво да правите. Последната част е задължителна, защото ако не сте уверени в действията си, вашата нервност също ще се предава на него и сексът ще бъде развален. Тук въпросът не е в технологиите, а в това как се държите.

Експериментирайте

Тази позиция предполага огромно разнообразие от различни вариации, започвайки от ъгъла, естеството на движенията и завършвайки всъщност с позите.

Опитайте различни движения, като винаги слушате себе си и партньора си: завъртете бедрата, спуснете се, издигнете се, движете се напред-назад. Можете също да опитате позата „обърната ездачка“, като обърнете гръб към него. Минусът на тази поза е, че трябва да се възхищавате на краката му докрай, но винаги можете да затворите очи и да се съсредоточите върху чувствата.

Не забравяйте за всичко останало

Той все още има ерогенни зони и най-вероятно те са на същите места, където са били, когато сте правили секс за последен път. Така че можете да галите тестисите му, да дразните гърдите му със зърна, да прехапете ушната му обичка или да погалите корема.

 

Източник: https://fakti.bg/

 

 


126359