Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / А българите – кучета...
А българите – кучета ги яли* >> Номинираха премиера Бойко Борисов за “Европейска личност на годината”!

А българите – кучета ги яли* >> Номинираха премиера Бойко Борисов за “Европейска личност на годината”!Министър-председателят с радост е приел да присъства на церемонията в Сараево, където ще бъде придружаван от български журналисти, бизнесмени и мениджъри

Българският министър – председател Бойко Борисов е номиниран за “Европейска личност на годината”, предаде сръбската информационна агенция „Танюг“.

В Сараево на 6 юли т.г. ще се състои 38-ата Церемония по връчването на престижната европейска награда "Европейска личност на годината". Сред номинираните е и премиерът Бойко Борисов, съобщи днес председателят на Управата и генерален директор на Европейската независима агенция за избор на най-успешните европейските мениджъри и личности Панет Шкрибич.

Той се е срещнал с българския посланик в Босна и Херцеговина Августина Цветкова.

Шкрибич запозна посланика с протокола и подготовката на 38-ата Церемония по връчване на престижната европейска награда "Европейски мениджър и личност на годината", съобщи Дирекцията на Агенцията за избор на най-добрия мениджър за Босна и Херцеговина, Югоизточна и Централна Европа.

Посланик Цветкова съобщи, че премиерът Борисов с радост е приел да присъства на церемонията в Сараево, където ще бъде придружаван от български журналисти, бизнесмени и мениджъри, които са готови за сътрудничество и съвместни инвестиции в Босна и Херцеговина и страните от Западните Балкани

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник:http://epicenter.bg/