Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / А какво правихте 10 ...
А какво правихте 10 години? >> Фандъкова: Започваме изграждането на паркинги в кварталите

А какво правихте 10 години? >> Фандъкова: Започваме изграждането на паркинги в кварталитеДлъжници сме на столичани за достъпа до Витоша, в СОС трябва да има съветници, на които хората вярват, заяви тя

Предлагам реалистична програма с подготвени проекти. Вече можем да влезем в кварталите, след като завършихме над 100 големи улици и булеварди, за да облекчим движението в София. 

Това каза Йорданка Фандъкова, кандидат за нов мандат за кмет на столицата, по БНТ. Тя даде за пример завършването на бул. "Президент Линкълн" в "Овча купел". 

Стартираме програма за нови паркинги в кварталите чрез публично-частно партньорство, вече има интерес от бизнеса, обясни Фандъкова. 

Като приоритети тя посочи междублоковите пространства и довеждащия транспорт до метрото. 

Няколко пъти тя отговори на въпроса "Защо сега" ще се правят нещата, които обещава за новия си мандат. Трябва работата да се организира 

Силата на г-жа Манолова е в говоренето. Но аз чух много лъжи в кампанията, коментира Фандъкова. За обществената поръчка за сметопочистването на София тя обясни, че фирмите, което в момента чистят столицата, нямат право да продължат работа след изтичане на договорите. Поръчката няма да приключи преди изборите, искам да успокоя опонентите ми, каза още Фандъкова. 

В Общинския съвет трябва да бъдат хора, с които да си имаме доверие. Не можем да си позволим в СОС да има съветници, които са загубили доверието на гражданите, коментира Фандъкова факта, че Орлин Алексиев, Орлин Иванов и Андрей Иванов вече няма да са в листата на ГЕРБ-СДС за местния вот. 

Мотивацията ми да се кандидатирам отново е промяната на София да продължи. Нямам политически и партийни амбиции, доказала съм го, заяви кметът. 

Длъжници сме на гражданите за достъпа за Витоша, призна Фандъкова. Поискала съм от новия собственик на съоръженията със или без негово участие да се възстанови Княжевския лифт.

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: https://offnews.bg/


113404