Гражданско Движение ''ДНЕС''

Анализи, коментари и интервюта

Алоу, Гешев, и кво правим с тетрадката на Радо Ланеца?! Що ли не даваш брифинг кои имена са вътре!

Алоу, Гешев, и кво правим с тетрадката на Радо Ланеца?! Що ли не даваш брифинг кои имена са вътре!Както шумно бе разгласено спец. прокуратурата с акция налази групата на Радо Ланеца за наркоразпространение, действала в няколко града.

Голяма дунанма беше пак, обаче буди /не/ обяснимо недоумение как така търчащият от пиар на пиар и от пропаганда на пропаганда „спец“ Иван Гешев още не е дал извънреден брифинг във връзка с намерената тетрадка у Радо Ланеца.

Брилянтни високопоставени източници на АФЕРА информираха, че Радо Ланеца си водил „отчет“ в тетрадка какви пари на кого се плащат и в тетрадката като се почне от ниво шеф на Районно управление на МВР и нагоре по веригата, описани надлежно били куп управленски лица, заместник министри, че и нагоре…

Като се има предвид как Иван Гешев размятква доказателства и веществени такива по медиите и в сайта на спец.прокуратурата, защо ли още не е публикавана тетрадката на Радо Ланеца с рушветите – кинти и имената, стоящи срещу тях.

Апропо, брилянтните източници на АФЕРА допълват, че прокурори и ченгета се чудили сега какво да правят с тая тетрадка, щото вътре било мазало от куп пикантни имена.

Алоу, Гешев, и кво правим сега? Туй ступорно мълчание описа ли го във великата си концепция за главен прокурор? А?

Ей, кви бандити, а, да си пишат всичко надлежно в тетрадка, а?

Нещо не виждаме журналя и камери да им четеш имената от тетрадката, щото, ако си истински прокурор, а не консилиери, досега тия именца вече трябваше да бъдат обект на разследването!

 

Източник: http://afera.bg/


109734