Гражданско Движение ''ДНЕС''

Анализи, коментари и интервюта

Анализатори разширяват хоризонта на правителството >> ГЕРБ ще падне от власт, ако изгуби европейските избор

Анализатори разширяват хоризонта на правителството >> ГЕРБ ще падне от власт, ако изгуби европейските изборВалери Симеонов направи "меча" услуга на ГЕРБ - той превърна скандалите в протести, каза социологът 

"Разкритието на публична декларация не е скандал", коментира Георги Харизанов темата за апартамента на Владислав Горанов. 

 "ГЕРБ водят с 1-2%, но усилията са почти равни. Червените в гласоподаватели имат малко под 1 милион привърженици, а ГЕРБ малко над милион. Не ми се вярва ГЕРБ да издържат до май с тези скандали. Валери Симеонов им направи "меча" услуга - той превърна скандалите в протести", каза социологът Андрей Райчев в предаването "Плюс-минус" по Нова телевизия. 

"Въпреки трусовете, разместване "на върха" не се очаква". По време на парламентарните избори личността на Нинова донесе допълнително 150 - 200 000 гласоподаватели на ГЕРБ, просто защото хората не я искат за премиер. Нормално е политическите сили да се изравнят в проценти в някакъв момент, но управлението ерозира от скандали. Това заяви политическият анализатор от Института за дясна политика Георги Харизанов. 

"Разкритието на публична декларация не е скандал", коментира Харизанов темата за апартамента на Владислав Горанов. 

"В момента никой не мисли за кметските избори, а те са важни. Европейските избори не са популярни в България. Обикновено гласуват 2,5 милиона българи. ГЕРБ ще падне от власт, ако изгуби европейските избори", допълни Райчев. 

"Мая Манолова успя с едно изречение " аз съм на ваша страна" да се превърне от мразена и нападана жена в народна любимка", каза още той.

 

Image result for Андрей Райчев: ГЕРБ ще падне от власт, ако изгуби европейските избори

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: http://epicenter.bg/


ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Изглежда невъзможно! >> Райчев сочи изход – двугодишно управление БСП и ГЕРБ, но без Борисов

Дори червени и близки до властта политолози признават* >> Андрей Райчев: Идват предсрочни избори - през май или септември

С тази „визия“ избори няма да се спечелят. Корнелия все по-сама, само с петима. Андрей Райчев и Живко Георгиев да бяха написали първо „визия за БСП“

 
 

83241