Гражданско Движение ''ДНЕС''

Анализи, коментари и интервюта

Анастасия Мозер: Борисов се мислеше за най-големия, но не е така

Анастасия Мозер: Борисов се мислеше за най-големия, но не е такаДали харесвам Бойко Борисов е друг въпрос, но той в момента няма друга алтернатива. Той трябва да се научи да бъде малко по-сговорчив. Защото и той се мислеше за най-големия, най-силния, а не е така - виждате по изборите вече няма това абсолютно мнозинство.

Това каза Анастасия Мозер по БНТ.  И, ако не искаме на следващите избори да има пак някаква неприятна изненада, той трябва да се научи да търси сътрудничество на сродни партии и организации, за да може демокрацията да върви напред.

 В Америка бият малко повече през пръстите, когато хванат някой за корупция. А тук, Вие знаете, корупция има, но много малко хора са истински наказани. Затова сега се надявам Комисията, че ще започне да си върши работата. Но това са неща, които правителството трябва да се занимае сериозно, защото откога ги гонят тези кредитни милионери и други, но все още никой не е попаднал, където му е мястото.

И пак да спомена, че за мен единственото нещо, което може да компрометира демокрацията, е корупцията. И също така в България все още няма абсолютно независима съдебна власт, което също е голям проблем, защото без това няма и демокрация.

 

Източник: https://frognews.bg/


117427