Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / Андрей Райчев: Покуп...
Андрей Райчев: Покупката на Цветанов „мирише“ отвсякъде, явно си мисли, че ще управлява вечно

Андрей Райчев: Покупката на Цветанов „мирише“ отвсякъде, явно си мисли, че ще управлява вечноПокупката на апартамента на Цветанов е съшита с бели конци. Мирише отвсякъде. Очевидно е, че има нещо зад кулисите. Има някаква договорка. Детска работа са обясненията. За хората е видимо, няма какво да си говорим. Не искам да обвинявам. Но два месеца преди изборите става известно това, каза Андрей Райчев по НТВ.

Да, това е предизборно.  Наказанието на тези хора са изборите. Сигурен съм, че това е направено всичко законно. Това ще се плати. Разследването  го прави „Свободна Европа“. Историята има елемент на финален акорд. Цветанов влезе в политиката като заложи апартамента си, защото нямал пари. В случая става въпросна демагогия.  Същото се случи и с ДПС. Това е отвратителна демагогия.  Борисов има три стратегии-да започне да казва, че са прави. Втората е да каже: „Който си е дробил попарата,  да си сърба. И трета-да се опита да се  замотае. Скандал има отвсякъде за много неудобен момент.

 

Изумен съм от оптимизма на Цветанов. Явно мисли, че те ще управляват вечно и няма търпение. Те вървят по две линии на замазване. Горката Цачева, сама си изкопа изкоп. Като детска сценка-децата си пушат и викат на учителката-не е така.

Тази история причинява много сериозна щета на ГЕРБ. Ако предприемат да се защитават, ще бъдат в отбрана до края на живота си. Тази позиция не неудържима. Да не съм на мястото на Борисов.

 

Източник: https://frognews.bg/novini/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Цецо се мести за 1,6 млн на „Латинка“, където през 1996-а убиха Луканов

Слави Трифонов: За решаването на конфликта на интереси по света и у нас

Позор! Да живее...новата власт! >> ГЕРБ и ДПС опростиха 8 млн. лв. задължения на мюфтийството

Не ви ли омръзна да ви мислят за прости?

Правителството гори! Никой вече не може да го спаси...! Дори Волен, Краси и... ДПС

Скандално! >> Цветанов се обзаведе с нов апартамент с ”ВИП асансьор” на нереално ниска цена

Цветанов с нов апартамент от 240 кв.м. със собствен асансьор, на цената за панелка


93581