Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / Ангелите на Чарли се...
Ангелите на Чарли се събират

Ангелите на Чарли се събиратАктрисата Дрю Баримор дава старт на своето собствено телевизионно шоу утре, а специални гости ще са другите две основни попълнения от хитовата поредица „Ангелите на Чарли“ - колежките й Камерън Диас и Луси Лиу.

Трите дами ще вдигнат наздравици и за навършването на точно две десетилетия от премиерата на „Ангелите на Чарли“ през 2000-а.

Токшоуто на Баримор ще я срещне и с дългогодишния й приятел и партньор на екран Адам Сандлър, както и ще поднесе голяма изненада на обикновено работническо семейство в една от рубриките на програмата – „Проектирано от Дрю“.

Във втория епизод, който ще се излъчи на следващия ден, тя ще посрещне в студиото Рийз Уидърспун и Били Айхнер, които ще изпълнят скечове в рубриката „Би ли го харесала Дрю Баримор?“.

Според прессъобщение 45-годишната звезда се надява новото шоу да донесе „информация, вдъхновение и забавление на дневната аудитория“. Рекламата на предаването гласи: „Известна в цял свят с нейната запазена марка хумор и позитивност, водещата Дрю Баримор ще сподели своята гледна точка в този свеж и уникален формат с много теми и рубрики”.

Снимка: БГНЕС

 

 


136750