Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Ани Алашка: Кантардж...
Ани Алашка: Кантарджиев ни изкара вкупом психопати, които не си пият лекарствата

Ани Алашка: Кантарджиев ни изкара вкупом психопати, които не си пият лекарстватаИнформационен сайт "ДНЕС"

 

 Ани Алашка, Фейсбук

Не знам на този как изобщо му е хрумнало да се занимава с медицина, след като изначално, в чисто човешки план, няма нищо общо с тази хуманна професия. За мен това е един явен фашизоид, който не би имал нищо против да възстановят концлагерите и там да въвежда "медицински ред".

Всеки път, като го видя на екран, нещо отвътре ми се обръща, но тази сутрин направо ме вбеси с изказването си, че вече е момент за психологическо лечение на "хората, които не си си пили лекарствата по време на пандемията".

Ген. Мутафчийски направи опит да замаже гафа с обяснението, че професорът имал особено чувство за хумор, но лично аз нищо хумористично не видях в това изказване. Видях нещо садистично, неприсъщо на човек, числящ се към медицинската професия.

Отвратително! Възмутена съм от цялото си същество! Това е дори по-нагло от изказванията за камионите с труповете и всички останали малоумщини, които ни се наложи да чуем от екрана през последните месеци.

Не знам кой не си е пил лекарствата, но комай професорът има нужда от някакъв вид лечение, ако се съди по безумното му поведение. Ма, много си повярваха, бе! Много велики се усетиха нещо! Пфу... направо ме е гнус!

.

**************************************************************

127338