Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / Антония Петрова скоч...
Антония Петрова скочи грубо на Андреа (ВИДЕО)

Антония Петрова скочи грубо на Андреа (ВИДЕО)Бившата Мис България се нахвърли върху Андреа заради фотошопа

Тежко обработените снимки на фолк певицата Андреа се превърнаха в ябълката на раздора в нов скандал. Антония Петрова си позволи да изкаже мнение за изпълнителката, което не бе от най-ласкавите. А доколкото сме запознати с характера на фолк певицата, със сигурност се е почувствала обидена и в най-удобния момент ще отвърне на нападките на госпожа Батинкова.

Повод за възмущението на Антония от Андреа е последната дискусионна тема в "Папараци", където с Жени Калканджиева и Елизабет Методиева обсъдиха звездите, които прекаляват с фотошопа в социалните мрежи.

 

Българският модел и светска личност, Антония Петрова, която е известна с титлите си “Мис България 2009” и “Мисис Русия 2012”, посочи чалга изпълнителката Андреа като звездата, която прекалява с програмата за обработка на снимки Фотошоп.

“С цялата ми симпатия към нея, не знам Андреа кого се опитва да излъже, тъй като много хора сме я виждали на живо и тя не изглежда въобще по начина, по който се показва на снимките си.” – с тези думи родната миска посече Теодора Андреева, по-известна с артистичния си псевдоним Андреа.

Нейната колежка в ефира Елизабет Методиева пък се нахвърли срещу Фики Стораро, който също е отявлен почитател на обработените снимки. Бети обаче похвали колежка на Андреа - Деси Слава, която след раждането на втория си син не успя да свали килограмите, но не се притеснява да се показва и в този си вид.

 

Източник: https://m.fakti.bg/


114339