Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Арх. Атанас Каджебов...
Арх. Атанас Каджебов – водач на гражданската листа на Смолян

Арх. Атанас Каджебов – водач на гражданската листа на СмолянГражданската листа на Смолян е пъстра, разнообразна, с хората от различен социален статус, образование и професии. В бюлетината за изборите на 12 май тя е под № 32. 

Първи в листата е арх. Атанас Каджебов от Смолян, който е и общински съветник в местният парламент. „Нашите съграждани номинираха и избраха разпознаваеми хора, хора с добро име в обществото, добри професионалисти”, отбеляза организаторите. Те бяха категорични, че са доволни от провелото се гласуване в първите граждански избори за кандидати за народни представители в 42 НС. „Това е един вид пробив в политическата система, защото за първи път има листа на 100 % от граждани”.

Основните идеи, които те ще отстояват са граждански контрол в политическото управление на страната ни. В гражданската листа са още Стефка Манолева от Рудозем, Яни Илиев от Смолян, актрисата Миряна Найденова, девинският бизнесмен Румен Билянов, Костадин Чангалов, Борислав Младин, Евгения Михайлова, Адреана Желева, Христо Райчев.

12.04.2013

Още...

 

Източник: http://www.smolyannews.com/news/izbori-2013/


491