Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Аскери над небето ни...
Аскери над небето ни

Аскери над небето ниКоментар на о.з. полковник Тихомир Стойчев, Шумен 

Парламентът прие с мнозинство съюзнически въоръжени сили да могат да охраняват въздушното ни пространство. Военният министър предложил това да се осъществява само със съюзнически държави, които нямат обща граница с България, но 96 малоумника не били съгласни. И така, Турция е най-вероятният пазител на скромната ни въздушна територия.

Вие не работите в Парламент, вие обитавате Парламента.

Хубаво сте го преценили - турците пет века са ни "пазили" и сега няма да ни "не пазят" пак. Ще кажа само едно - да ни е здраво дупето, защото те си имат афинитет. А Каракачанов, нали е патрЕот, надигнал УЖ глава като за да се отчете, против бил, но трябва да слушка, за да папка! Поплакал - няма парички за гориво за изтребителите. Има веднага решение - татко Барба (Бойко Борисов) ще вземе от парите за децата с увреждания, нали веднъж ги оряза, и ще даде за керосин. Той така си управлява, по стар мутренски тертип - от едното в другото. И винаги от пусто в празно. Този път обаче е решил да се бръкне на по-дълбоко, решил е да даде три милиарда за нови бойни самолети. Откъде ще вземе тези пари, как ще ни се отрази това, защо даваме толкова голяма сума, след като други ще пазят небето ни?!? Все въпроси, на които Бойко не иска и няма нивга да отговори!

И сега ето я схемата: Плащаме на Русия 81 млн. лева за поддръжка и ремонт на съветските ни самолети МиГ-29, обаче при полети на руски самолети близо до въздушното пространство на някоя от страните-членки, веднага се вдигат дежурни изтребители от една от държавите в съюза. Президентът Радев настоявал родни компании да са сред основните изпълнители на проектите за модернизация на Българската армия. Е, кой е тоя, че да му искаме мнението. Някакъв  си президент, при това командван от жена си. Точно той ли ще разбира от самолети.

А схемата, схемичката е проста и ясна: Голяма сделка, много пари, яка комисионна! А от чуждите компании е, не е като комисионните в българските компании.

Изобщо, мили ми сънародници, келепирът е голям. Само че едни пият шербет, други грабят от кацата с мед.

Е, в случая Бойко & Sie бъркат с милиардите в кацата с мед. Целите даже са в мед, но ги вижда и идва целият пчелин да ги види и ужили злосторниците, а всички ние да кажем с облекчение АМИН!

 

Вижте още коментари по темата:

Генерал Деси и НСО закон не ги лови

Държава на концесия

Ех, ако службите можеха да правят и мусака...

ИМА АРМИЯ - ИМА БЪЛГАРИЯ НЯМА АРМИЯ - НЯМА БЪЛГАРИЯ

Резервистите ли ще спасят Отечеството?

 


65067