Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / АСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ...
АСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 12 ЮЛИ 2018 ГОДИНА

АСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 12 ЮЛИ 2018 ГОДИНА29 лунен ден

Луната на небето не се вижда, а натрупаната в нея енергия съвсем се е изчерпала. Това е критичен ден, когато негативът на целия лунен месец се е събрал заедно, преди да бъде изгорен от Новолунието.

Опитайте самостоятелно да проследите своите мисли и събитията през този ден.

Трудностите, възникващи през този ден, може да се приемат за благо, тъй като висшите сили не са се отвърнали от вас и показват на външно ниво вашите проблеми.

Основни препоръки за този ден – смирение и покаяние. Трябва смирено да посрещаме наказанията, тъй като те са резултат от това, което сме направили по-рано. Трябва да пъдим от себе си негативните мисли. Хубаво е, още от сутринта да се програмирате да не мислите за нищо лошо. Никакви безпокойства, никакви съмнения, никакви мъчения.

Трябва да се пази пост, въздържание. Не започваме нови неща, не ги и планираме. Да се отсичат натрапчиви мисли и натрапчиви хора, да се чисти организма.

Преди сън е полезно да се пречистим с вода: държат се в студена вода краката. Трябва да запалим лампада, свещ, да се прекади дома. Също да се избягват мътна вода, тъмнина и тъмни помещения. Да не се носят изделия от кост.

Ще чувстваме осезаемо нервно напрежение, породено от нищото, потиснатост и затвореност. Няма да се доверяваме на никой и за нищо, ще изпитваме съмнение във всичко ставащо около нас. Може да бъдем подвластни на манипулации, както и ние да я прилагаме към другите. Ще имаме желание да контролираме ситуацията и хората. Не се подавайте много на това странно и потайно поведение. Търсете хубавото и красивото, не влизайте в някакви тежки схеми.
Ако това е последният лунен ден в месеца – желателно е да си направите равносметка преди сън.

Денят е подходящ за провеждане на лунната диета. Подходящ ден за козметични процедури и подготовка на пластични операции.

Бъдете особено внимателно какво хапвате и в какво количество, защото – днес много лесно и бързо се трупат килограми и то дълготрайно. Храната да е лека и еднообразна. Тежката храна да се отбягва.

Уязвими органи – стомашно-чревен тракт. Не е благоприятно да се правят манипулации и операции на тези органи, ако не е спешно разбира се.

Добре е за лекуване на кожни проблеми. Денят е подходящ за козметични процедури и подготовка за пластични операции

Сънищата могат да са тежки и неприятни, но са лъжовни.

Автор: Ивелина Рускова, астролог

 

Източник: https://poznanieto.com/