Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / ВИЖТЕ >> АСТРОЛОГИЧН...
ВИЖТЕ >> АСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 9 НОЕМВРИ 2018 ГОДИНА

ВИЖТЕ >> АСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 9 НОЕМВРИ 2018 ГОДИНА3 лунен ден

Време за действия. Пасивността в този ден е противопоказна и даже опасна. Пасивният човек, най-вероятно ще понесе поражение, а може да получи и травма – както физическа, така и душевна.

Денят е благоприятен за концентрация на енергия, физически упражнения и водни практики. 
Вътрешната сила на вашия организъм е много силна.

Един прекрасен ден, в който ще можете да свършите всякаква нужна работа с документи, информация, провеждане на важни разговори. Ще имате точна и логична мисъл. Ще съумеете да се справите с всички ваши задължения и поетите ви отговорности, в нужните срокове и отговарящи на необходимите изисквания.

Ще ви се отдаде приятна обстановка на общуване, в която ще се чувствате много леко и приятно.

Петък се очертава да бъде един благоприятен и успешен ден, който ще даде своите резултати рано или късно. Така че, възползвайте се максимално от този прекрасен ден. Съберете своите сили и действайте смело, защото това е един от малкото положителни и ефективни дни за действия.

Денят ще ни даде големи възможности и перспективи за развитие на бъдещите ни планове и цели. Ще бъдем целеустремени и заредени с голям оптимизъм и плам, за постигането на своите желания. Всичко, през днешния ден, ще става неочаквано, бързо и рязко. Както нашите постъпки, така и нашите идеи и мисли ще ни връхлитат ненадейно.

Денят ще ни даде едно чудесно и пъстро настроение, обагрено с много любов, топлина, уют и красота. Много ярко, силно и красиво ще изразяваме своите емоции и чувства. Ще бъдем настроени към едно хармонично и спокойно отношение към любимите си хора.

Противопоказно е да се лекуват болестите на кръвта и черния дроб. Да не се правят операции на черния дроб, жлъчния мехур и бедрата. Да не се вадят зъби . Но това не се отнася за случаи изискващи спешна помощ.

С много Любов:

Ивелина Рускова, астролог

~~~

 

Източник: http://poznanieto.com/

 


80879