Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / Астрологична прогноз...
Астрологична прогноза за 21 януари

Астрологична прогноза за 21 януариДен за постигане на божествена мъдрост и знание

 

Целият ден от 06:47ч Луната се движи на празен ход до 07:01ч на 22 януари

Това време не е добро за различни видове придобивки. Отложете избора на нови дрехи, обувки, техника, автомобил - в бъдеще ще има разочарование от направения избор. Препоръчително е хората, които работят с пари, да бъдат внимателни. Спор, ако възникне през това време, може да доведе до разрушителни последици в отношенията. Не е подходящо за решаване на проблеми, за изясняване на отношения.

Луната е в знак Стрелец до 07:01ч на 22 януари

Удачен момент за тези, които искат да разпространят своите идеи сред масите. Благоприятно време за делови мероприятия, за публични изяви. Удават се всички дела с насоченост към социалния и обществения живот. Рекламни кампании започнали в този период ще бъдат максимално ефективни. В дните на Стрелеца хората са по-изпълнителни към препоръки и съблюдават режими, иска им се да дават съвети и да помагат на другите. Стават щедри, великодушни, решителни. Много е благоприятно за физическо натоварване, спорт, усвояване на нови знания.

Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателни са дългите разходки пеша. Не се препоръчва преливане на кръв в този период. Може да се предприеме профилактика на белите дробове. Възможно е да възникне неудържимо желание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска. Да се избягва мазна и тежка храна.

Започва 27 лунен ден от 04:47ч на 21 януари до 05:51ч на 22 януари

Енергийно благоприятен ден. Символ на 27-ми лунен ден е тризъбеца. Християните свързват този ден с легендата за падането на манната небесна. Ден за мистично преображение, свързване с духовните източници, ден за постигане на божествена мъдрост и знание. В този период хармонично се съчетава разума с интуицията. Полезно е за занимания за самообразование.

В този ден могат да се проявят емоции, за съществуването на които дори не подозирате. Всичко до един момент е хубаво, спокойно и изведнъж  могат да се появят раздразнение, гняв, злоба.

Трябва да бъдем по близко до семейството си и близките ни хора, да им помагаме. Не зацикляйте върху конкретни житейски и особено битови проблеми. Не трябва да се изразходва енергията напразно. Злоупотребата може да изтощи организма.
Добре е човек да тръгне на път, да се слуша музика, да се общува с природата. Днес е много подходящо време за медитативни практики, но без концентриране върху определени изображения. Денят е свързан с лечителството, молитвите и светлите надежди за бъдещето. Опасно е да се гледа в днешния лунен ден огледало.

Счита се, че парите дадени за благотворителност в този ден, създават светла карма и в последствие носят богатства – както материални, така и духовни.

Секс - Много е важно в основата на секса да стои любовта, близостта, приятелските отношения, а не само чистата физиология. Идеално време за първи полов контакт или за зачатие.

Подстрижка - Подходящо е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление. Това ще засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните. Подходящо е и за тия, които са решили да променят своя имидж.    
Сънищата показват, доколко човек е способен да съществува в хармонични отношения с околното пространство и доколко е в състояние да запази равновесието между духовния и материалния свят.

7 слънчев ден – Не бива да сте мрачни. Време за радост и забавления. Хубаво е да се веселите и да пеете. Не се застоявайте дълго на едно място. Не се препоръчва да седите у дома си в пълна изолация и уединение. Добър ден за пътуване, екскурзия, както и да се прекара времето извън дома. Всяко движение е благоприятно. Общувайте, колкото може повече, бъдете открити. Усмихвайте се, давайте радост на другите. Този ден не дава нищо на мрачните и унили хора, които са загубили интерес към живота. 

 

 

Седмичен хороскоп за всички зодии

 

 

Източник: 

https://novini.bg/razvlecheniq/astro

www.astronews.eu

 

 


110548