Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / Астрологична прогноз...
Астрологична прогноза за 21 август

Астрологична прогноза за 21 августДенят е подходящ за шамански ритуали


Луната е в знак Овен до 07:38ч, след което влиза в знак Телец.

Търпението забележително нараства. Увеличава се силата на волята ни. Новите начинания са съпроводени с трудности, но започнатите проекти спокойно могат да се завършат. При някои ще се наблюдава енергиен спад, на други ще им бъде достатъчно радостно и продуктивно. На преден план излизат материалните интереси и предпочитания. Лунното влияние подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, отколкото да разчитат на чужда подкрепа. Шопингът добре се отразява на психиката. Добре е да се срещате с близки и любими хора, да пребивавате в комфортна и релаксираща обстановка.

Не напрягайте гласовите си връзки. Да се пази гърлото от простуда.

Продължава 21 лунен ден до 23:20ч на 21 август (от 22:55ч на 20 август)

Добър и благоприятен ден, наситен с позитивна енергия. Силно енергиен ден, с космически оттенък. Както и предишния ден е свързан с преображение и работа над себе си. Свърза се със знака Стрелец, който на свой ред символизира трансформацията на съзнанието. Започват да се разкриват скритите резерви в организма, а човешкият потенциал да се увеличава. 21-ия лунен ден е свързан с чакрата Сахасрара (гърлената чакра). Добре е да се работи с нея. Това е центърът на връзката ни с Космоса.

Ден на общуването, на единството и приятелските отношения. Желателно е да избягвате самотата и уединението. Това е времето за творческо вдъхновение, което трябва да се използва за съзидателни цели. Благоприятно време за колективна дейност и следователно е подходящо за съвместни действия с колеги, делови партньори и съмишленици.

Крайно нежелателно е да налагаме на другите своето мнение, да се държим агресивно и да манипулираме околните. Не се препоръчва да се уединявате и да оставате сами. Подходящо за обща семейна работа, за семейни разходки, за посещение на роднини, за прием на гости. Препоръчва се пътуване сред природата в приятелска компания, активен колективен отдих също е благоприятен.
В медицинско отношение денят е свързан с черния дроб и неговата функция. Не е добре, ако имате проблеми с него именно сега. Причините могат да бъдат както в излишното му натоварване, така и поради продължителна физическа и духовна пасивност. Старайте се да бъдете възможно повече време на чист въздух. Физическите действия трябва да имат духовна основа като йога, цигун, източни бойни изкуства, колективни духовно практики.

Съществува поверие за 21 лунен ден, че ако ви измамят или откраднат нещо от вас, то истината скоро ще се появи в близко бъдеще. Също така се смята, че дадените обещания в този ден притежават особена сила, затова не е препоръчително да давате обещания, които няма да можете да изпълните.

Благотворителните действия, извършени в 21 лунен ден, увеличават няколко пъти добрата карма и помагат да се отървем от отрицателната, създавайки по-добри условия за следващото прераждане. Подходящо време за екстремни практики, за шамански ритуали и практики, за астрални пътувания. Не се препоръчва да се занимават с това начинаещи и хора без опит.
Подстрижката в този лунен ден е благоприятна, тъй като ще донесе радост и успех. Ще ви направи по-уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще привличате вниманието.

Следва 22 лунен ден от 23:20ч на 21 август до 23:50ч на 22 август


4 слънчев ден – Ден на активните занимания и за поемане на премерен риск. Не бива да бъдете пасивни, да стоите и да чакате щастливият случай сам да дойде. Не трябва да изпадате в униние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на емоциите и гнева. Не изоставяйте работата си и не бягайте от отговорности.

 

Източник: https://novini.bg/razvlecheniq/

 

 

 

 


82680