Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / Астрологична прогноз...
Астрологична прогноза за 28 май

Астрологична прогноза за 28 майДенят носи огромна енергия, която трябва да бъде използвана само за съзидание, за реализация на идеи и планове

 

Меркурий в съвпад със Северният Лунен възел – нови идеи, които носят напредък и ново разбиране на събитията. Да се избягват прекалено емоционалните реакции.

Меркурий преминава в знак Рак, където ще остане до 5 август.

Луната е в знак Лъв до 14:41ч на 29 май.

Енергийният потенциал в това време е висок. Повечето дела ще ви се удават с лекота. Нараства увереността в собствените сили. Подходящо за празненства и веселие, приятелски срещи, флиртове, затова не се лишавайте от радостните мигновения на живота. Сега е най-голям шанса да направите добро впечатление при запознанство. Сега е времето да изкажете похвала, да направите комплимент на хората, които заслужават. Подходящо е за благотворителни дела.

Не трябва да се прахосват физическите сили напразно, тъй като това ще изисква много по- голям разход на енергия от обикновено. Понякога гърбът боли повече и сърцето може да се размърда малко. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през днешния ден.

Доминиращ 7 лунен ден от 10:54ч на 28 май до 12:05ч на 29 май.

Счита се за магически ден. Денят носи огромна енергия, която трябва да бъде използвана само за съзидание, за реализация на идеи и планове. Удачно е за бързи и краткосрочни дела. В този ден могат да станат непредвидени събития.

Днес с особена сила важи правилото:”Мълчанието е злато”. Желателно е да се говори колкото може по-малко. Силата на словото през този лунен ден нараства много и има особено голямо значение. Затова трябва да бъдете внимателни и предпазливо да произнасяте думите. Избягвайте да се изричат проклятия по адрес на някой човек. Сега те са действащи и бързо се сбъдват. Противопоказно е да се лъже. Лъжите произнесени в този ден, скоро ще бъдат разкрити и наказани.

В 7 лунен ден Небесата се разтварят, за да чуят думите и мислите на хората и отзивчиво откликват на тях, затова е благоприятен ден за молитви. Всяка отправена молитва сега бива чута. Сбъдват се всички благи пожелания. Внимавайте обаче с лошите.

Неудачните фрази носещи негативен заряд могат да се обърнат срещу вас и да донесат не малко неприятности. При това то няма да стане веднага, а след известно време, когато вече ще сте забравили какво сте казали, но неправилно изречените думи ще повлияят по най-неприятен начин на живота ви.

Добре е да се откажете от масови мероприятия, шумни компании, вечеринки. Подходящо е да се прекара времето на спокойствие, у дома, в размисъл. Да не се извършват и никакви разрушителни действия - късане на книги и цветя, рязане, чупене. Подходящо време и за работа със земята и водата. За поетите и писателите настъпва време за творчески подем и вдъхновение.

В този лунен ден виолетовият цвят е най-ефективен и силен. Стайните растения в този лунен ден също се нуждаят от вашите грижи. Полейте ги, разрохквайте пръста около тях. Те ще ви бъдат благодарни и ще ви възнаградят.

Секс - Не трябва да се бърза. Започнете с любовна прелюдия, продължителни любовни игри, изговаряйте много нежни думи, правете комплименти на партньора си.

Подстригване – подходящо е.

9 слънчев ден - Не се страхувайте да поемете отговорности. Постарайте се да не натоварвате другите със своите проблеми. Дългосрочни покупки – в никакъв случай. Купувайте само това, което ще ви трябва скоро и е наложително.

 

Седмичен хороскоп от 25 до 31 май

 

Източник: 

https://novini.bg/razvlecheniq/astro

www.astronews.eu

 

 


110548