Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Бабикян от „Отровнот...
Бабикян от „Отровното трио“ е на блокадата край Стара Загора, увеличават се протестиращите

Бабикян от „Отровното трио“ е на блокадата край Стара Загора, увеличават се протестиращитеПиар експертът Арман Бабикян, един от организаторите на протестите от т.нар. „Отровно трио“, вече е на блокадата край Стара Загора. Това се вижда от клип във Фейсбук.

Вижда се, че протестиращите се увеличават с всяка изминала минута. Има много млади хора, с малки деца, дори бебета. Продължават да се множат палатките. Припомняме ви, че вчера протестиращите искаха да блокират АМ „Тракия“, но полицията им препречи пътя, спирайки ги до летището. Хората прекараха цяла нощ, а на сутринта дори имаше напрежение. Протестиращите изпратиха призив за помощ. Към мястото тръгнаха хора, които да им занесат вода и храна. В момента протестиращите са се отказали от блокиране на магистралата, а само да преминат през нея и да влязат в града през т. нар. "детелина". Кордонът от полиция също се увеличава, след като се разбра, че е дошло подкрепление от София.

В същото време хората започват да се събират за протест в центъра на София в т.нар. „триъгълника на властта“.  Протестът реално започва около 8 часа заради горещото време.

Фрог ще ви информира за ситуацията на блокадата.

 

Източник: https://frognews.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Полицията се зарече да не пуска протестиращи до АМ ”Тракия”

Над 17 часа остава блокиран пътят към АМ Тракия край Стара Загора

Протестиращите непреклонни за оставките на Борисов и Гешев. Провокатор запали една от шатрите на „Орлов мост“

Протестиращи от Стара Загора: Помощ, полицията ни блокира, арестува човек от храстите (допълнена)

 

 

 


132225