Гражданско Движение ''ДНЕС''

Анализи, коментари и интервюта

Бареков и Сидеров създават „Проект“, Шиши им свети

Бареков и Сидеров създават „Проект“, Шиши им светиЕвродепутатът и лидер на ПП „Презареди България” Николай Бареков и лидерът на ПП „Атака” Волен Сидеров ще опитат да обединят цялото консервативно, националистическо, дясно политическо пространство за предстоящите европейските избори през месец май. Това стана ясно по време на участие на Бареков в предаването „На жълтите павета”, което се излъчва телевизия АЛФА.

Причината да потърся Волен Сидеров е много логична – моята партия „Презареди България” е единствен член на Консервативния алианс, в който членуват консервативни партии не само от цяла Европа, но и от цял свят, включително британската консервативна партия и републиканската партия на САЩ, обясни Бареков. Като най-млада консервативна партия взехме решение да се срещнем и да разговаряме с може би най-стария консерватор в България – Волен Сидеров, допълни още той.

Евродепутатът подчерта, че идеята не е да се създаде коалиция между Бареков и Сидеров, а да се поканят всички партии, включително и двете съуправляващи коалиционни партии – тази на Валери Симеонов и на Красимир Каракачанов. По думите му поканени могат да се чувстват както СДС, така и всички, които биха желали да се включат към едно такова консервативно обединение, което да се бори за спечелване на следващите избори.

Коалицията, която искаме с Волен Сидеров да създадем, не е с цел излъчване на поредните евродепутати, а напротив – искаме нашият глас да се чуе, да победим т.нар джендърска идеология, т.н. либерали, хората на Сорос, включително и тези от ГЕРБ, които се опитват да бъдат негови приятели, подчерта евродепутатът.

Сега АФЕРА ще преведе текста простичко:

Волен Сидеров и Николай Бареков правят „нов проект“ на който свети Пеевски. Респективно – ДПС.

Както вече АФЕРА писа, на Сидеров не му пречи акъла днес да вика „Бойко, курво“, утре да му целува задника и вдругиден пак да викне „Курво, Бойко!“.

За задкулисието в България не е никаква тайна афинитета на Шиши към Сидеров.

Към Бареков Шиши също има афинитет.

Така, на практика, ДПС – Шиши създават „нов проект“ – „консервативен“, като своя патерица.

„Ще борят“ ГЕРБ точно толкова, колкото Пеевски „бори“ Цветанов и ГЕРБ – от ден до пладне, и точно толкова, колкото аверът на Пеевски – Цацаров по онова време и той „бореше“ Цветанов, печатници и прочие.

Та, като няма на хоризонта никаква опозиция, очевадно пак се създава наредена „опозиция“.

Кой се върже, върже.

 

Източник: http://afera.bg/


78458