Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / Бербатов: Не е редно...
Бербатов: Не е редно да отнемат титлата от Ливърпул

Бербатов: Не е редно да отнемат титлата от ЛивърпулМилионите привърженици на Ливърпул се опасяват, че клубът може и да не бъде признат за шампион на Премиър лийг, ако по някаква причина сезонът бъде анулиран. Първенецът с големия враг Манчестър Юнайтед – Димитър Бербатов, обаче смята, че това няма да е справедливо.

„Честно казано, Ливърпул си заслужава трофея заради начина на игра и заради това, че никой не може да ги настигне в класирането“, пише българинът в редовната си рубрика за Betfair.

„Всичко сега е толкова странно и би било несправедливо спрямо „мърсисайдци“, ако сезонът бъде анулиран – продължи Бербо. – Много хора предлагат направо да им се даде титлата. В Беглия директно приключиха с първенството, но там беше останал само един кръг от редовния сезон. Затова ги разбирам. Но в Англия има още девет кръга. Ръководителите от Премиър лийг, които взимат решенията, са изправени пред нещо, което досега не им се беше случвало. И като цяло хората са разделени в мненията си и аз самият не знам кое е редно. Би ми се искало шампионатът да бъде довършен, но е ясно, че здравето на хората е на първо място.“

 

Източник: https://fakti.bg/


123864