Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / Безсилието на полици...
Безсилието на полицията* >> Младен Маринов: Росен Ангелов е бил изобретателен (видео)

Безсилието на полицията* >> Младен Маринов: Росен Ангелов е бил изобретателен (видео)Главният секретар на МВР Младен Маринов отново коментира шесторното убийство с Нови Искър. По думите му Росен Ангелов е бил изобретателен и  е адаптирал маслен филтър от превозно средство като заглушител, заяви той в ефира на БТВ.

Маринов поясни и мотива на "Горския човек". "Имам логичен отговор. Тази връзка е известна на майката на Кети и на дъщеря . Мотивът не е само свързан с връзката. Той е имал намерение да извърши криминално престъпление, за което да използва информация, с която тя е разполагала. Тя е чистила жилища. В едно от жилищата собственикът е бил по-имотен. И той е искал да я направи съучастник в обира на дома. Това се случва в началото на декември", каза Маринов.

"От разследването имаме информация, че тя след това е избягвала срещи с него. Росен е предал нейни неща чрез посредник. В момента на развоя на събитията на 31 декември. Срещата е протекла много бързо. Тя сигурно е тръгнала да бяга. Тя беше убита с 3 куршума в гърба, а после и с куршум в главата. Той е искал да заличи следите си", каза още главният секретар на МВР.

 

ВИДЕО

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: https://www.novini.bg/