Гражданско Движение ''ДНЕС''

Анализи, коментари и интервюта

Безумието на управлението >> У нас само 566 тествани!

Безумието на управлението >> У нас само 566 тествани!„Данни на Световната здравна организация: В България са направени 566 теста за короновирус.“

 

„Данни на Световната здравна организация: В България са направени 566 теста за короновирус.“

От стената във ФБ на Полина Паунова:


преатели, няма нужда да се тестваме. След карантината, която ще приключи след два месеца, незаразените 95% българи, какво точно ще правят, някой знае ли? Границите ще ги отваряме ли, как ще се пазим след карантината, кажете, господа управляващи, не се стеснявайте?


преатели и без друго не излизате никъде, не разбирам защо прогнозата за времето, да не я казва генерал майор мутафчийски!
….


Бърз български тест за корона вирус
изработен от МВР

имате ли корона вирус –

ДА НЕ

подчертайте вярното със син химикал


Вчерашната вълна от възмутени „граждани“ от изказването на Радев не се мултиплицира от брифинга на борисов, напротив, те с овче задоволство приемат нерадостната си съдба и се учудват на всеки дръзнал да не споделя мазохизма им.
Здравей, родно, доволно селячество!

Оглавихме МВФ и света фалира, нека оглавим СЗО и да спасим планетата.


Прочетете тази статия!:

ПРОФ. ЛЪЧЕЗАР АВРАМОВ: COVID-19 – Цитокиновата буря* на интелекта
В днешно време да се разчита изключително на карантина** е демонстрация на интелектуален дефицит

http://analizi.bg/проф-лъчезар-аврамов-covid-19-цитокиноват/?fbclid=IwAR26Rg-C3cH-6rcPhfN8awooiH6j_NR8xQL957bJ5lXcgltC6-558Tmk7v8#

Ако не се направи дълбока преоценка на управленските решения и медицинските съображения не се поставят над милиционерските маневри, икономически съсипаното ни общество ще се заприлича на човешко тяло след цитокинова буря – сепсис, блокиране на множество органи, и смърт (за тези които не са се възползвали от епидемията).

Вижте и това интервю с доц. Мангъров: Доц. Мангъров: При 80% заразени българи от коронавирус, по-малко от 1% ще починат.

http://kanal3.bg/news/comments/119942-Doc.-Mangarov%253A-Pri-80%25-zarazeni-balgari-ot-koronavirus%252C-po-malko-ot-1%25-shte-pochinat?fbclid=IwAR2weXm9EsDDX_Ck9ol4uSDFXwnuqZ4YXxiv-feOXb2osJk_LrmlA7-lagk

„Колективният имунитет не е идея, това трябва да се случи, за да преодолеем тази епидемия – поне 70% от населението на земното кълбо да преболедува. Ако 80% от българите се заразят, по-малко от един процент ще починат – това се случва всяка година при епидемия с грип. Това заяви в „Офанзива с Любо Огнянов“ членът на Медицинския съвет доцент Атанас Мангъров относно социалната изолация, въведена през извънредното положение.

„Социална изолация е необходима, но тази, която ние я играем, е малко прекалено. Социалната изолация дава възможност на заразените да проявят симптомите на заболяване, евентуално тези с най-близък контакт с тях да се заразят, и ако стоят достатъчно дълго вкъщи, там да се разболеят и случаите да се ограничат в тези малки общности със заразени“, бе неговото тълкуване на механизма на изолацията.

Доц. Мангъров смята, че със социалната изолация само се отлагат събитията във времето, но не се постига колективен имунитет. „Хората така или иначе ще го преболедуват – абсолютно. Ако храните илюзия, че няма да се случи, много се лъжете, не сте в час. Просто това рано или късно ще се случи.

Това, което се цели с това дистанционно изолиране, е нещата да се отложат. И така ще намалим броя на случаите, но когато се отворим, ще се върнем в първоначално положение“, смята доц. Мангъров, като добави: „Ако питат мен, аз изобщо няма да затворя ресторантите“

Георги Дренчев

Колаж: Георги Динев

Бележка на АФЕРА: Според СЗО, който препоръчва все по-категорично да се правят масови тестове, в България са направени едва 566 теста!!! Вие разбирате ли какви идиоти ни управляват, какви униформени некадърници се правят на фюрери, и каква измама е всичко, заради това да ни държат в диктатура? Кретени, обяснете след като свалите все някога „извънредното положение“, с което нищо друго не постигате, освен диктатура, къде на майната си „ще се скрие коронавируса“ и как ще отчетете „спад“ след като сте тествали микроскопична част от населението?! Що за безумници сте, бе, Хунта!

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: https://afera.bg


123886