Гражданско Движение ''ДНЕС''

Актуално

Начало / Актуално - Актуално / БГ-политиците в Деня...
БГ-политиците в Деня на страшния съд (ОБНОВЕН)

БГ-политиците в Деня на страшния съд (ОБНОВЕН)Мнение на Виолина Винчева - астролог, гр. София 

 

Представяте ли си българските политици в Деня на страшния съд? Представяте ли си ги пред Свети Петър, който държи ключовете на Райските врати и единствен може да реши дали душата ще продължи  в Рая или в Ада?

 

1. Да започнем с управляващите. Представете си, че депутат от ГЕРБ седи пред Св.Петър:

Той не гледа Св.Петър в очите, прави странни движения. Елементарно, знаете, когато погледът на човек блуждае, значи нещо го притеснява. Какво притеснява нашия депутат от ГЕРБ? Притеснява го, че вече три пъти ГЕРБ управлява държавата.

И се опитва да каже, че няма нищо общо с Борисов 1,  с Борисов 2 и с Борисов 3. Няма как да не е забъркан в нещо, което няма да хареса на Св.Петър. Ако си се опитал да не се забъркаш, то се намира някой, който да те забърка насила, и пак си забъркан! Освен това винаги си съучастник, дори когато си само наблюдател!

Да! Погледът на нашия въображаем депутат от ГЕРБ блуждае! 

Що се отнася до странните движения – изместване малко в едната посока, малко в другата- сякаш се опитва да не е в центъра на вниманието, а да направи място за някого.

Съвсем разбираемо е! То се е превърнало не в тик, а в инстинкт. Депутатът от ГЕРБ е свикнал да се снишава и да се стреми да не засенчва „слънцето“, да не пречи, загрозява, изпъква или отклонява вниманието от самия Борисов. Даже и пред Св.Петър, даже и в Деня на страшния съд!

 

2. Да минем към опозицията. Представете си, че депутат от БСП седи пред Св.Петър:

 

Депутатът на БСП гледа устремено Св.Петър в очите. Той се опитва да убеди и него, а и себе си, че е чист като сълза. Аргументира се, че Столетницата не е в управлението, че Борисов е лошият, че червените не са му съучастници. Но ако приемем, че е това е политик, който е от 2 години в партията, да, той не е виновен за преди 2009 г., не е виновен за преди 2 години. Да, но той е виновен сега, той е съучастник сега, днес. Съучастник е в бездарната, безплодна и деградивна опозиция, която ни пласира поредното си безплодно  творение, наречено гръмко „Визия за България“. Тук и Св.Петър се смее!

Да! Депутатът на БСП гледа Св.Петър лукаво, дори нагло в очите и си мисли, че ще излъже и него, и себе си.

Седят депутати от ДПС, квзипатриотите и Воля пред Св.Петър, седят министри и управници….

Седят, стоят и гледат в очите Св.Петър, гледат го и… безочливо го будалкат  и го лъжат с тайния помисъл да го прелъжат и да се спасят от там за където са - от АДА... И Св.Петър в РАЯ да ги прати…!  Но уви…, грешници са всички! 

И това е само, ако си представим всичко това като въображаемо! Надсмиваме се на ежедневието си и пожелаваме здраве на всички! Но всички знаем и мечтаем въображението да стане реалност… и то от раз! 

А в следващ коментар чрез Информационният сайт "ДНЕС" ще ви запозная и ще разберете какво става с други властници и политици, които искате да си представим, че при Св.Петър са пътьом минали… на път за АДА.

 

Related image

 

"ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Продажбата на гражданство е основен източник на пари за ВМРО

Забранената разработка: „Патриотите продали български паспорти за 28 000 000 евро“

И внезапно дойде ред на Каракачанов...

ОСТАВКИ и кой от къде е! (ОБНОВЕН)

Има ли воля в България, да се преборим с корупцията?

Поне един ден никой да не краде!

 

 


80081