Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / Бивш министър нападн...
Бивш министър нападна президента >> Решенията на Радев не са обосновани. Той вече изгуби политическите си инструменти

Бивш министър нападна президента >> Решенията на Радев не са обосновани. Той вече изгуби политическите си инструменти"Без жертви няма да можем да минем. Въпросът е с колко. Дължим признателност за усилията на Националния оперативен щаб", каза още той.

"Решенията на Румен Радев, напоследък, не са обосновани. Президентът изгуби политическите си инструмент след като свали доверие от правителството", допълни Йовчев.

"Не знам какви други мерки, освен социална изолация, могат да се предложат. Всички страни се отказаха от мярката за груповия имунитет", коментира бившият вътрешен министър.

"ГПП-тата трябва да се използват и за мерене на температурата на хората, за да се ограничи заразата", разкри Йовчев.

"Глобите трябва да са достатъчно тежки, за да имат превантивен ефект. 5000 лв. трябва да остане размера на глобата за нарушителите", каза още той.

Според бившият вътрешен министър не трябва да има колебливи управленски решения, като посочи такова заповедта на здравния министър за задължително носене на маски, която беше отменена ден по-късно.

"Трафичните данни са следното - телефонът ви прави връзка с мрежата на оператора, това позволява да се отчитат метаданните. Така не може да ви подслушват", завърши Цветлин Йовчев.

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник:http://epicenter.bg/123881