Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / Благодаря за мощната...
Благодаря за мощната подкрепа! Ваш, Наско Сираков

Благодаря за мощната подкрепа! Ваш, Наско СираковНаско Сираков благодари на феновете на ПФК ”Левски” и на бизнесмена Васил Божков с лично обръщение, публикувано на сайта на футболния клуб. По-рано тази сутрин хазартният бос Божков оповести, че именно синята легенда е неговият избор за нов собственик на акциите на ”Левски”.

Ето и какво написа Сираков:

 

„Прочетох изявлението на г-н Божков и неговото решение да получа акциите на „ПФК Левски”. Изказвам своите благодарности към многобройните ни фенове, към всички левскари, към моите верни приятели и съмишленици за мощната подкрепа, която получих след обявяване на решението ми, че съм готов да получа акциите. Също така изказвам своите благодарности към г-н Божков и г-н Попов!“

 

С огромна отговорност и уважение:

 

Ваш, Наско Сираков".

 

Собствеността на ПФК "Левски" се превърна и в гореща тема, след като Божков джироса акциите на премиера Бойко Борисов - ход, който предизвика и остра правна дискусия. Борисов от своя страна отказа да ги приеме, а това създаде още по-голямо напрежение и неясноти относно собствеността на ПФК "Левски".

 

източник: frognews.bg


126436