Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / БНР-Александър Велев...
БНР-Александър Велев, чакаме отговор за кралевия частен „щърк“, набутан в радио – Варна!

БНР-Александър Велев, чакаме отговор за кралевия частен „щърк“, набутан в радио – Варна!СРАМ НЯМАТ! „КРАЛЕВАТА“ РОСИЦА ПЕНКОВА НАГУШИ И ДЪРЖАВНОТО РАДИО-ВАРНА! ПАРАЛЕЛНО С ЧАСТЕН „КРАЛЕВСКИ“ САЙТ ЩЕ ПРАВИ КИНТИ И ОТ БНР!

В унисон с описаното от АФЕРА  – за това как частни и министерски интереси се набутаха в държавното радио – Варна, в лицето на Росица Пенкова, която бе назначена да ръководи сайта на Радиото, след като изхвърлиха от радиото Александър Попов, който бе създал същия сайт – Лили Маринкова изрази позицията си, че БНР е взето под аренда от частни интереси.

Два дни след като човекът на Красен Кралев, ръководещ един от частните му сайтове „Варна утре“ – Росица Пенкова „влезе във владение“ в държавното Радио – Варна, ето и плод на „топ“ „прфесионализма“ на „водещия“ уеб-редактор Пенкова:

РОСИЦА ПЕНКОВА

Благодарение на Росица Пенкова БНР не употребява думичката „щъркел“, а „щърк“, което е диалектно, както и научихме, че във Варна има село „Петрово дело“, а не Петров дол.

Ало, Александър Велев, все още те чакаме да дадеш сносно обяснение от какъв зор бе набутана въртящата частни медийни кинти на Красен Кралев – Росица Пенкова в държавното Радио – Варна!

Защото ще я следим под лупа тази „топ“ „специалистка“ по сайтове и по рекламни кинти, и после да не изгориш и ти покрай нея!

Afera.bg