Гражданско Движение ''ДНЕС''

Анализи, коментари и интервюта

Бойко, звъниш ли вече за убежище в Унгария?*

Бойко, звъниш ли вече за убежище в Унгария?*Общинският съветник от ДСБ Иво Божков публикува във фейсбук изключително остър коментар срещу премиера Бойко Борисов. В него той пита: Бойко, звъниш ли вече в Унгария за убежище заедно с другия корумпиран бивш премиер Груевски?

Освен това десният общинар заявява подкрепа за масовите протести от последните дни, които не е ясно от кого се организират. 

"Подкрепям всеки извън сегашния парламент, който иска разбиване на този престъпен модел - независимо дали му имам пълно доверие или не и независимо дали сме съмишленици или не", заявява Божков.

Ето и пълния текст на публикацията му:

Бойко, звъниш ли вече в Унгария за убежище заедно с другия корумпиран бивш премиер Груевски? Най-после народът се ядоса и няма значение, че имаше много по-основателни поводи до сега, както и няма значение, че хората на улицата не са с единен профил, който да се харесва.

Днес, докато един спретнат и нормално изглеждащ български дядо ме помоли за стотинки на ъгъла на Витошка и Алабин ми се сви сърцето и окончателно се убедих, че подкрепям всеки извън сегашния парламент, който иска разбиване на този престъпен модел - независимо дали му имам пълно доверие или не и независимо дали сме съмишленици или не.

Важното е, че сегашните престъпници на власт трябва да бъдат изметени, за назидание на всички бъдещи. Едно от най-големите ми съжаления е, че 2013 година след нощта на белия автобус не се изпотроши парламента. Мутрите облечени с власт не се страхуват от интелигентното и културно изразяване на мнение. Престъпната държавна пирамида може да се срине много по-бързо, отколкото сме се надявали.

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: https://m.offnews.bg/


ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

 Международникът, който забрави за България* >> Борисов поиска от Путин съдействие за "Западните Балкани" 

И приятелите на Борисов в Европа не го искат вече!

Борисов в Хелзинки: ЕС проявява двоен стандарт спрямо България, Румъния и Гърция

Първан Симеонов: Борисов разсъждава дали да ”хвърли кърпата” и отиде на избори

 


81423