Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Бойко дали пак не е ...
Бойко дали пак не е тръгнал да си ходи <br> (2 част)

Бойко дали пак не е тръгнал да си ходи
(2 част)Коментар на Леонид Линкински - Дюселдорф, Германия

 

...И оставките падат, падат както „Камъните падат“ – стааара чалга-песньовка в безпомощната ни държавица. Падат, приемат се, Бойко преспива и на другия ден... ги отхвърля. Така е у нас. Отдавна е така при Бойко. Та тези дни поредният камък падна от небето. И пак върху главата на угрижения премиер падна. Още един Троянски кон в Боковата Троя падна. Пореден. СОЦИАЛНИЯТ МИНИСТЪР БИСЕР ПЕТКОВ ПОДАЛ ОСТАВКА, ПРЕМИЕРЪТ В ПОНЕДЕЛНИК ВЕЧЕРТА Я Е ПРИЕЛ, А ВЪВ ВТОРНИК ВЪРНАЛ ПЕТКОВ НА РАБОТА. ХА ТАКА!  

ЗАЩО?

Официалната версия е, че поради невъзможността да овладее създалото се напрежение във връзка с исканията на родителите с деца с увреждания. Тук пък хронологически изскача моментално парадокс. Протестиращите родители на тези беззащитни деца веднага го защитиха и казаха, че той е единственият, който си е мръднал пръста. Стана и ясно, че в понеделник на обяд е имало среща на министъра и майките, и те са се разбрали?! Господин Петков, Бисере, ха върни се, бе!!! Всичко е точно! Те те искат. Тези, заради които не спиш по цяла нощ и се чудиш как да им увеличиш помощите, те искат. Върни се... И Бойко "чу" воплите на майките и като типичен властелин-диктатор върна Петков. Браво! От друга страна пък, в последните три години майките на тези деца организираха шест протеста, гониха ги от Парламента за неподходящ дрескод , палаткови лагери правиха, декларации до къде ли не писаха. Днес обаче чак му щукнало на социалния министър, че може, но не му дават да се справи с техните проблеми... Почти като водевил ако не беше тъжна и грозна реалност и злоупотреба с тези деца и техните майки. Очевидно е, че има нещо гнило в България. И правителството се тресе. От месеци. Мними и фиктивни скандали се вихрят ден след ден и отвличат вниманието ни навред... Изведнъж поредна оставка от верен човек. Назначен на поста управител на Националния осигурителен институт по времето на първия кабинет Борисов. Изведнъж си вдига парцалите и обявява Правителството в несъстоятелност, защото не може да намери пари за децата с увреждания, които наистина СИСТЕМАТА ГИ УБИВА. Е как може Слави да организира цял концерт и да дари парите на децата и майките, а „шоумените“ в Парламента да не могат. Как е възможно един българин заедно с други двайсет хиляди българи да намери начин да подпомогне на тези деца! А други 240 български говеда да не могат да намерят начин да помогнат на децата с увреждания?!? Ще дадат милиони за модернизация на Българската армия, която нямаме, а няма да дадат и лев за децата, които имаме! Ще дадат милиарди за некачествени магистрали, за некачествено и корумпирано саниране, за градинки и паркчета, за стадиони села с по 100 души! Ще дадат за какво ли не..., НО ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА НЯМА ДА ДАДАТ! Дали пък тази оставка не е крачка в правилната посока. Това е третата подадена оставка за година в кабинета "Борисов 3", макар и приета и после отхвърлена.

На път е и още един клоун от Цирка да свали клоунския нос и да хвърли оставка. Вицепремиерът Валери Симеонов заплаши, че може да излезе от управлението ако Герберица-тигрица Ангелкова продължи да го саботира.

Загрижил се човекът за демографския ни срив, нали това е в областта му. Рускини идват, плодят се, множат се. Ще вземат да избягат руснаците от Черноморието ни, щото е много шумно, пък те нали не идват заради евтиния алкохол и дискотеките. Това ще се отрази и на икономиката ни - ще спрат да купуват имоти. А наш Валерка, нали е Вице и по икономиката. Та, така за този радетел за благото народно, за този ПАТРИОТ.

Иначе, ще дойде 1 юли, Валери ще запраши отново към Тутракан за празника „Джулай морнинг“, където пак ще пее с Цонко Цонев и Uriah Heep, които правят голям концерт в града. Толкова голям, че се чувало от Тутракан до Каварна и Шабла.

Както споменах в началото - оставките падат, падат, но не от небето.

И дали пък не идва следващата театрална оставка на Бойко с добре отигран пиар-скандал...?! Засега фактите говорят само за едно - приетата и отхвърлена оставка на социалния министър Петков говорят за объркване, паника и отбрана... Да, паника тресе и Бойко, и министрите му, и цялата олигархично-мутренска власт! За зла участ и прокуратурата във вторник се произнесе срещу Министерския съвет, по отношение 8 годишното бездействие спрямо скандалната "Юлен“ и продължителните, следствие на това протести на природозащитниците за Пирин. Специално предаване с изобличителни и скандални факти и материали, уличаващи "Юлен" излъчи и "Шоуто на Слави". С две думи облаците се сгъстяват над главите на управниците и над главата на вожда ни най-вече! Започва да гърми и святка. Иде ураган! Ураганът на промяната и надеждата на България - Слави Трифонов! А иначе Господин Борисов, вашите театрални постановки вече сме ги гледали. И ни омръзнаха. През 2013 година беше вашата премиера на филма "Оставка". Брилянтен филм - моноспектакъл. Брадясъл, унил, загрижен произнесохте репликата „не желая да ставам повод за сблъсъци с хората и не искам да гледам парламент, ограден с ограда и кръв по улиците“. Вие и сега, днес сте повод за сблъсъци... Хората вече не ви щат и тези в България, и тези, които ни изпъдихте - вие и вашите партийни ортаци, изпъдихте ни зорлем и вкупом от Родината по-добър живот да търсим. Всички вие и ГЕРБ, и БСП, и ДПС, всички до един сте отговорни и виновни за съсипването и ограбването на България! За безпрецедентната бедност, упадък и морална деградация. Вие и вашите слуги-медиите. Вие развратихте, вие разпродадохте и съсипахте всичко ценно и морално! Стигнахме дъното.

 

ВИЖТЕ КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Слави, единствен ти застана до нас в тази жестока борба!

Медиите нарочно мълчат за дарението на Слави Трифонов*

България има бъдеще! То е Българският народ и Слави Трифонов

Системата го убива!

Арогантността и циничността на Борисов удариха дъното

Слави спазва обещанията си към майките на деца с увреждания

Съществуваме напук на Системата. Няма да се откажем!

Българските медии гузно мълчат за дарението на Слави от концерта в Лондон ЗА нашите деца!*

Брутален и циничен ВИЖТЕ>>* >> Борисов нареди хората с увреждания "да му се махат от главата"

Слави спасява децата на България!

„Системата ни убива“

Слави Трифонов ще дари парите от концерта си в Англия на Конфедерацията за защита правата на децата

Слави и хиляди българи пяха срещу Системата и за децата! Медиите грозно мълчат!

Празни приказки: Социалният министър не убеди майките на деца с увреждания, че системата ще бъде променена

ЕДИНСТВЕНО НА НАШИЯ САЙТ: Въпреки медийното затъмнение! > Слави с разтърсващ концерт в Лондон за децата на България! ВИЖТЕ>>

Слави и Ку-ку бенд с концерт срещу системата

Концертът в The O2 Arena ще бъде в подкрепа на родителите на деца с уврежданияо

"Шоуто на Слави": Системата убива децата ни, уби медиите... убива България! Слави е заплаха за статуквото...!

Слави осъди „Господари на ефира“ и дари парите на майките на деца с увреждания

Държавата, която убива хората с увреждания

Заради невъзможност да реши проблема на децата с увреждания, социалният министър Бисер Петков подаде оставка, Борисов я прие (обновена)

 

 

 

 

 

 


66466