Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Бойко гледа мач! Дру...
Бойко гледа мач! Другото не го интересува.

Бойко гледа мач! Другото не го интересува.Мнение на Богомил Боримиров – гр. Етрополе

(Мнението на автора е с редакторска намеса след негово съгласие)

 

Министър председателят ни Бойко Борисов е напуснал важна работна среща на ЕС за миграцията, на която се решава коя страна колко мигранти ще приема. Германия и Франция настояват мигрантите да се върнат в страните, от които са влезли в ЕС. И двете страни заплашват със солени глоби страните отказали да се подчинят

Нашият Борисов като председателстващ конференцията би трябвало да защити интереса на страната ни и да не допусне да приемам обратно над 30 000 мигранти. Но вместо да работи за сигурността на родината, Борисов напуска конференцията, за да гледа маааач!?!

 Ð‘ойко Борисов

Нашият онбашия и бамбашка премиер и "пръв европейски лидер" се сетил, че докато си губи времето с празните приказки на германци, италианци и австрийци... и най-вече на нас българите, то навън светът е футбол. И вместо да дреме на стола и да се прави, че разбира нещо по темата за мигрантите наш Бойко се втурна да проследи култувия мач Япония-Сенегал.

Е, те това само и единствено Борисов го може. Колко ли пъти си е бил шута от работа, за да чука тенисче и да рита мачле..., ама този път, този път просто има малшанса кореспондентката на “Файненшъл таймс” в Брюксел Махрейн Хан да го разкрие. И да го пусне, за да му видят резила не само у нас, но и по широкия свят

Ако беше Валерия Велева или Нова телевизия, или някоя от другите слугинажни български медии и журналистки – лесна работа. Цензурка, извън стандартите  предаване, жълта клюка или нещо подобно... и хоп за аламинут и предаването свалено! А иначе Бойко Борисов си има отработена схема за потулване на всякакви волности. Ама за зла участ тук се появи изневиделица чужденец-журналист. Неподвластен, неподкупен, независим от бойковите ласки и любов!

Автогол, г-н Премиер! Автогол си вкарахте и то яко, много яко си го забихте баш в средата на вратата! Някак си изотзад!

Разбрахме и то отдавна. Цар Футбол е с предимство за Борисов. Майките с болните деца нека си протестират, докато падне снега. После ще си идат. Нека престъпници бягат от затворите. Нека мигрантите си прескачат оградката на Валери за милиони. Нека милиони българи си живеят с по 500 лв. Нека ни грабят, убиват и насилват. Нека и млади, истари бягат от "рая" на доброто и благоденствието... Абе НЕКА! Нека. Така ни се пада. Хак да ни е и нека цари хаос в държавата! Щом Борисов не го ценим!

Какво му пука на Примиера? Той си има своите интереси. Спортът, монополите, държавните субсидии, гърбенето на данъкоплатеца, обществените поръчки и магистралките. Тези неща Борисов си ги е уредил и стриктно си ги следи и държи. Поработил е и се е погрижил добре му да се пълни джобчето. И то редовно и безотказно.

И за него и за домочадието...

Едва ли някой в клета България е останал учуден, че Борисов си е вдигнал чукалата от конференция и си е отишъл да си гледа кефа. Едва ли някой платен журналист ще повдигне въпроса! Защото след като се върне нашият Вожд в София  с присъщия си размах ще уведоми широката общественост как се е опънал на Мерекел за мигрантите, които всъщност ѝ беше обещал отдавна да вземем.

Борисов не пропусна и да изтъкне признанието на европейските партньори за усилията на българското правителство в охраната на границата. Признание от немай къде. А и все пак Еропредседатели сме, все още.

И така за сетен път, а не току така изведнъж се оказва, че Царят-Вожд ни е гол. И то не само докато броди по жълтите павета. Вече срамната му голота и по чужбина „блести“!

Защото някоя си Махрейн Хан има неблагоразумието да разкрие "европейския" облик на българския премиер. Тя е кореспондент на световното издание "Файненшъл таймс" в бюрото му в Брюксел от септември миналата година и отговаря за финансовите и политически новини от ЕС. От профила ѝ в Туитър е видно, че тя говори за политическите възгледи на Конте, Макрон и Меркел, а премиерът Борисов въобще не присъства в тях с нищо. Единствената отредена му роля е на... обикновен футболен фен.

В един от коментарите под публикацията на Махрейн Хан за Борисов е направено важното уточнение, че освен футболен фен, Борисов е и "професионален футболист"... и премиер български. А за да бъде удостоверена верността на твърдението, е публикувана емблематична снимка на Борисов с екип на... "Бистришките тигри".

 

Голем си бате Бойко! Голем! Би казал средностатистически български ром, фен на Локо (Пд).

А ние средностатистическите българи, висшисти и всякакви други работещи на минимална работна заплата бихме казали - Борисов ти достигна върховете на наглостта, празнодумието и лицемерието. И вече си ги преминал! Отдавна.

Едни и същи лъжи, едни и същи лакардии ни пробутваш от години. Как ГЕРБ е докарал милиарди евро чужди инвестиции, как е ликвидирана контрабандата, как сме настигнали европейците, как безработицата пада, как сме остров на стабилност. Как да живееш в България е едва ли не привилегия и неземно щастие.

Ами да, трябва да МУ вярваме, вярвайте МУ и да МУ се махаме от главата! Да може да си гледа световното по футбол на спокойствие. Пък после... пак така ще си го кара. Както си знае и може.

А ние, хора?! Народе! Това ли искаме? И искаме ли го ОЩЕ?!?

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Из Интернет: Борисов - съвременният Херкулес, готов за състезание по художествена гимнастика

Шкембак до шкембака..., мандат до мандата 

Коментар за хеттрика на премиера и рекламата на сайт за залагания

Гацо Бацов гледал от първия ред хеттрика на премиера 

Държавата се разпада, а Бойко рита топка* >> Зрелищен мач, Борисов донесе победата на "Витоша" (Бистрица) с хеттрик (Снимки)

"Витоша" (Бистрица) спечели титлата при ветераните след хеттрик на Бойко Борисов

Как се бие премиерска дузпа? – Докато не влезе! (ВИДЕО)

Бойко Борисов излиза срещу Локо Пловдив в 1/8 финал за КБ за световен рекорд (ВИДЕО)

Простотията, заради "близостта до народа", достигна нови и невиждани измерения*: Борисов "скъса" потника на президента, пусна се гол на корта (СНИМКА)

Феновете искат Бойко Борисов за Футболист №1, той - "нулев" вот

ВЕСЕЛА БЪЛГАРИЯ, ВЛАСТТА ПЕЕ, ТАНЦУВА И СПОРТУВА..., А НАРОДЪТ МИЗЕРУВА: Кой е по-голям на корта - Бойко или Герджиков? И двамата премиери - звезди на "ПИК мастърс"! Вижте уникални факти и снимки

Скандал! Бойко Борисов ритал футбол в деня на траура за село Бисер

 

 

 

 

 

 


67599