Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / Борба за кокала >> Р...
Борба за кокала >> Разгорещен дебат между ГЕРБ и ДПС за Кърджали

Борба за кокала >> Разгорещен дебат между ГЕРБ и ДПС за КърджалиБъдете критични. Помнете кой какво е обещал днес. Предлагат ви същите решения, както преди 8 и 4 години, с обещания влизаме в 21 век. Ако не направим разумния избор, ще останат само обещания. Време е за промяна. Това заяви кандидатът за кмет от ПП ГЕРБ Никола Чанев по време на предизборния дебат за град Кърджали.

„Постигнатото през последните години ни дава основанието да надграждаме. Залагаме на подобряването на жизнената среда в града. Ремонти и обзавеждане на последните три училища, които останаха, както и изграждането на младежки център в Кърджали“. Това обещава, ако бъде избран за кмет Хасан Азис от ДПС.

Азис добави, че фактът, че се явява на избори за пети пореден мандат показвал, че политиката му и действията му се подкрепят мощно. „Кърджали се превърна в бастион на стабилността и толерантността“. Той отрече да се приемат решение на тъмно.

Чанев призна, че Азис е изравнил всички кърджалийци. „Всички живеем еднакво зле. Всички ние страдаме от недалновидното управлението. Кметът, вместо да решава проблеми, ги създава. Живеем в тъмнина и порутени паркове и тротоари. 16 години страдаме от това“, обясни той.

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: https://m.novini.bg/


114321