Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Борисов, озапти си х...
Борисов, озапти си харема

Борисов, озапти си харемаНяколко дена без мазната физиономия на първия държавен и партиен ръководител и Прости П. ГЕРБ изтрещяха. Липсва им, бе, липсва им! С кого ще се фоткат вече? Кой ще ги прегръща и целува. Кого ще гледат с мазен кравешки поглед? Чия снимка ще си сложат до леглото!?! Мъкааааа……

Лишени от вниманието Му, ПП /виж по-горе тълкуването на абревиатурата/ ГЕРБ, взеха да се заглеждат по протестиращите с ясното съзнание, че тези, които са на улицата, ще сложат края на ерата на Банкянския тулуп. И съответно озлоблението и глупостта ескалират /или агресират, както каза един гербоид, дано не го прочете някой приятел филолог това/.  

Заплахите, ръчкането с бастуни и екстремното плюене в социалните мрежи дойдоха в повече. Явно са необходими по-крайни мерки. Тоя ако скоро не си набие оставката, харемът му съвсем ще озверее и ще се чудим какво да ги правим!

Борисов, знаем, че феновете ти са интелектуално оскъдни и излишно изнервени. Ама и ние не ги траем, бре! Не е човешко вече да гледаме и слушаме подобна дебилщина навсякъде.

Както винаги, си страхливец. Скри се и остави другите да те защитават. Докато ти трепериш като плъх. И ще свършиш като плъх!

Елена Гунчева

 

Източник: https://svobodnoslovo.eu/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Юлски работи

Обединение в името на България!

БИВОЛЪ >> Експертна лаборатория: Записът на Борисов не е подправен или манипулиран

Един премиер не говори така...! Псува, самоубива се символично..., но убива и своята партия, отблъсквайки почтените хора и завличайки всичко, а те мълчат?!

Придворните на Борисов дали ще ни убедят, че използва ”к.р” и ”п..ка”, защото е ”свръх интелигентен и нещо го боли”

Трябва да бъдат заличени, оставка не стига. От Варна му го набих к@а на простия, той цъфна във Варна да се снима с Портних „Хайфа“, няма такъв наглец!

 

 

 132215