Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Борисов да ни направ...
Борисов да ни направи една УРАНжада и някой и друг скандал, та да преглътнем новите му кученца - Валери, Волен и агент Иван!

Борисов да ни направи една УРАНжада и някой и друг скандал, та да преглътнем новите му кученца - Валери, Волен и агент Иван!Ядем краставици с пестициди, замразено 20-годишно месо от Австралия, дишаме най-мръсния въздух в Европа, пием вода с уран, бият и изнасилват възрастните ни родители по селата за някой и друг лев, няма правда, няма справедливост, няма  ред... Това е България в 21-ви век. Ако мислите, че ще става по-добре, забравете. Ние не само сме да дъното, но и копаем усилено надолу със сляпо настървение.

Вече близо 10 дни се вихри скандалът с урана в Хасково и Велинград. Баби със сълзи на очи плачат по телевизията, че няма с какво да полеят краставиците и да си сварят лещата, видни експерти обясняват как уранът не е опасен, други пък се кръстят, че ако глътнеш само чаша с уранова вода и вече ще чукаш на портите на Св. Петър, телевизиите се надпреварват да правят кой от кого по-сълзлив репортаж. Дори Бойко Борисов се намеси като истински спасител и вожд и отсече: „ако трябва и нови кладенци ще направим“, и разбира се, не пропусна да хвърли малко кал срещу опонентите си: "Смятайте, ако сега е опасно за населението, какво му се е случвало през урановите мини по време на 17, 20, 30 конгрес на БКП/БСП.“ На Борисов винаги са му виновни или БСП или извънземните. Друг няма. Кой, ако не той ще се изправи срещу природата и ще се справи със стихиите, с урана, с глобалното затопляне...

Уранът във водата не е маловажен проблем. Дори напротив. Той може да доведе до тежки, сериозни последствия в човешкия организъм. Уврежда всички клетки, натрупва се в бъбреците и пикочния мехур. Можем да го поемем по два начина – чрез водата и храната, която консумираме, както и ако се вдишва, обясняват експерти. За съжаление проблемът не е от днес или от вчера. Според специалисти почти в цяла България уранът е проникнал в почвата и водата. Процесът продължава с десетилетия. Дори за ден, два или седмица да започнем да преваряваме водата, да пием йод и каквото там ни съветват, последиците ще са все толкова страшни. Българите са отровени и то не само от уран, но и с всякакви други елементи от менделеевата таблица.

 

Вижте и други материали по темата: 

РУМЕН РАДЕВ: Борисов и ГЕРБ знаят за УРАНОВАТА ВОДА! Прокуратурата и СЪДЪТ да НАКАЖАТ виновните НЕЗАБАВНО! Вижте ШОКИРАЩАТА истина!

Залива ни замразено агнешко от Австралия за Великден

Ужас! 20-годишни мръвки, прани в химикали заляха хипермаркетите! Вижте с какво ни трови ЕС

Дишаме най-мръсния въздух в Европа

Бивш екоминистър: Пием вода с уран заради безхаберието на държавата

Полицай във всяко село... Или колко струва популизмът на тема вътрешна сигурност и обществен ред

България през 21-ви век: Хората живеят в постоянен страх за физическото си оцеляване

Борисов успокои за урана: Ако трябва, нови кладенци ще направим

Борисов: при БКП са добити над 17 600 тона уран

 


26234