Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Борисов фамозен, пак...
Борисов фамозен, пак в спектакъл: Няма да коментирам ченгеджийските номера на Радев. Водата на Черноморието е като сълзичка чиста

Борисов фамозен, пак в спектакъл: Няма да коментирам ченгеджийските номера на Радев. Водата на Черноморието е като сълзичка чистаНяма да коментирам Радев и ченгеджийските му номера. Някъде най-вероятно се е разхождал. Ето ги обществените поръчки се виждат зад мен. Това е неговата роля,-да отиде да се разходи някъде и да каже нещо. Пожелавам му хубава неделя, малко да се опита да обединява, а не да разединява нацията. Това каза премиерът Бойко Борисов при откриване на нов участък в Бургаско- обхода на Поморие и разширената модернизирана пречиствателна станция в Китен. 

Министър председателят допълни: „Успа да направи реформата в съдебната система. Това да ти пращат съдиите предварително актовете си. Ние не успяхме това да го постигнем.  Да окуражим МВР, ДАНС. Десетки години сте питали защо малки риби, средни риби, цаци. Сега се занимават само с акули. Сега ще питате защо акули. 

Да поздравя министъра на екологията и нашите кметове на Китен, Приморско, Царево и да ви помоля в тази посока да видите каква прекрасна пречиствателна станция е направена. Водата на нашето Черноморие е като сълзичка чиста. Хубаво е, че десетки чартъри кацат в Бургас. 

Стопанският живот да продължи да работи, защото няколко месеца бяхме затворени вкъщи и знаете как се отрази това върху здравето и икономиката ни. 

Четвъртък-петък започваме строежа покрай аерогарата до магистрала Тракия. Виждате булевардите на Бургас колко хубави стават. Доволен съм от строителите. Направихме много селскостопански подлези. Виждате колко е красиво-лозя, слънчогледи. Работа на опозицията е да ни критикува. 

Вижте ТУК какво каза вчера президентът Румен Радев. 

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: https://frognews.bg

 

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

След фекалиите в езерото >> Кална вода се излива на Офицерския плаж във Варна

Президентът: Пореден скеч на премиера, шкафчето ми е празно

След фекалиите в езерото >> Кална вода се излива на Офицерския плаж във Варна

Чао, Ангелкова и Борисов, чао, бетон, ние отиваме в Гърция

Къде ли са Ангелкова и Борисов... с „мерките“ за туризма!? В България 6 лева за барбарон, а в Гърция 3 лева за чадър с два шезлонга и кафе

Брюксел прати последно предупреждение до България за Натура 2000

Къде е Ангелкова?! >> Български плажове се оказват недостъпни за масовите туристи

Прокуратурата протестира разрешенията за строеж в защитена зона "Емине - Иракли"

ВАП сезира Ангелкова и КЗП заради нарушения на родното Черноморие

Курортът "Албена" затвори всички барове и дискотеки

 


129663