Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Борисов след срещата...
Борисов след срещата с Тръмп: Отдавна не се вълнувам, Белият дом ми е познат (видео)

Борисов след срещата с Тръмп: Отдавна не се вълнувам, Белият дом ми е познат (видео)Отдавна не се вълнувам от такива срещи.  Не ми е за първи пътм, познат ми е Белия дом.

Това заяви премиерът Бойко Борисов днес пред журналисти във Вашингтон, след срещата си с американския президент Доналд Тръмп, с който са обсъдили газовата диверсификация на България и отпадането на визовия режим.

"При следващите ни срещи с Тръмп, ще видите по-съществена разлика. Мисля, че следващата ни среща ще е за отпадане на визите",

подчерта Борисов.

"Убеден съм, че визите ще отпаднат, защото с Канада отпадането на визовия режим е много ярък пример, че не създаваме никакви проблеми и мисля, че президентът Тръмп ме разбра, че може да остане в сърцата на българите за много години, ако направи това",

заяви още българският министър-председател. 

Относно газовата диверсифакация, Бойко Борисов заяви: 

"Президентът Тръмп е изключителен доволен. България е стратегически газов хъб. Направих необходимото и мисля, че максимално съм защитил интереса на България."

Премиерът допълни, че за Белене са отделили 15 минути за разговори с Доналд Тръмп. 

"Тези генерали, които ни посрещнаха сутрина, всички са били на подготовка в "Ново село". Знаеха всичко - Несебър, Варна, кръчмите знаеха", каза още Борисов.

 

Източник: www.e-vestnik.bg

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Борисов + Тръмп = Вечна Неразделна Любов..., на една фиктивна снимчица!

Борисов с книга - "Моят приятел Доналд". Скоро на пазара (ОБНОВЕН)

Кабинетът даде зелена светлина да започнат преговори със САЩ за F-16. Президентът: Това е троен удар срещу България (ОБНОВЕНО)

Без изненади! Клекнахме! >> Препоръчваме си преговори със САЩ за F-16 (ВИДЕО)

Кой ще се облажи?* >> САЩ ни предлага да купим най-новото поколение F-16


117602