Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Борисов вижда края и...
Борисов вижда края и се опитва максимално да го отложи! Вече няма накъде!

Борисов вижда края и се опитва максимално да го отложи! Вече няма накъде!Зина Зарева 

Информационен сайт „ДНЕС“

 

Премиерът Бойко Борисов в поредно предизборно слово на поредно помпозно мероприятие обяви, че очаква в четвъртък и петък ново издание на аферата ”Костинброд”, но не даде подробности какви сигнали има. В последствие от ефира на бТВ повтори и добави, че се готви компромат по учебника на КГБ. Презастраховане за предстоящия крах и скандали, който не може по никакъв начин да бъде предотвратен, дори и с показните партийни мероприятия в "Армеец“ от миналата неделя. И беше прав - още на следващия ден Йончева изнесе серия от факти, уличаващи Борисов в имотна придобивка и съмнителен черен фамилен бизнес с роднини и братовчеди

Напоследък Борисов говори все по-объркано, прескача от тема в тема, ту напада БСП, ту се изтъква неговите си лакърдии, разбира се! Все по-притеснен е, по-злобен е, не изглежда и добре – съсухрен, подут и блед! 

Шизофренично започва да говори изведнъж и за нов скандал за ГЕРБ в стил  „Костинброд“, започвайки очевидно панически да се подготвя за предстоящия му крах! 

Набрал инерция, дори заговори и за личното си оттегляне, за даване път на младите! Иначе казано, самоподготвя се за евентуален грандиозен срив, от който евентуално да се измъкне чрез оправдание…, че е дошло времето на следващото поколение политици! 

„Уж“ Борисов прочиствал ГЕРБ, а в национален ефир защити Цветанов, даже каза, че му се е „случило“ това с апартаментите, искайки да ни каже, че все едно някой ги е купил предните 6 и последния с асансьора, и… му е сложил името, за да го злепостави... Т.е. Цветанов не е виновен, според Борисов!

А щеше да прочисти ГЕРБ от всички сгафили! Както заяви само преди седмица. 

Борисов показва, че e заложник на всичко и всички и най-вече на Цветан Цветанов и ДПС! Общо взето премиерът няма полезен ход... 

От сутрин до вечер обяснява, че независимо от изборните резултати, няма да подаде оставка! Нямало за какво!!! Ние това сме го чували не един и дваж! Точно ден преди Цариградско шосе да „потъне“ в кръв и Борисов да хвърли оставка през 2013 година!

Повтарянето на всички тези заучени постулати е само евтин ход, показващ мнима твърдост и непоколебимост…

Очевиден факт е, че предизборно премиерът обикаля пътища, мостове, магистрали и виадукти...  и от сутрин до вечер обещава и раздава пари. Обещава и после не изпълнява! Обещава, обещава, обещава…! 

Приказки и показен пиар, а  държавата е все по- на дъното! Вижда се, че малцина живеят добре! Вижда се, че държавата не се управлява добре!

Вижда се, че очевидно само на Борисов му се струва, че всичко е добре... 

Изглежда наистина се вижда краят... и той се опитва максимално да го отложи! Но вече няма накъде!

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Борисов в нокаут! >> Ние сме като Кобрата - и да ни ударят, продължаваме напред!

Премиерът превърна инспекцията на АМ „Хемус“ в блудкава пропаганда на ГЕРБ (ВИЖТЕ УНИКАЛНО ВИДЕО)

На гърба на народа си правят кампанията, за сметка на народа излиза управлението им! (ОБНОВЕН)

Управляващите отдавна заплашват живота на българите, а вече и на цели градове и региони...!!!

Не ви ли писна?!

Във времето на ГЕРБ - Българите юнаци станаха просто бедни българи (ОБНОВЕНО)

 

 

 100033