Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Босия „поканен“ в МВ...
Босия „поканен“ в МВР със заповед на МВР министъра!

Босия „поканен“ в МВР със заповед на МВР министъра!Днес, в 10.00 часа, Николай Колев /Босия/ беше поканен в МВР. На тази среща присъствахме двама души – Босия и аз, а от другата страна – Дойчинов, негов сътрудник и разбира се, служебен МВР-оператор с камера. Презентацията на срещата беше като обикновен жест от страна на представителите на МВР.

Срещата се записа и от наша страна, но засега записът ще остане извън публичното пространство. Има причина. Първият въпрос от моя страна към служителите беше следния:

„Има ли заповед и съгласуване, лично от министъра на вътрешните работи, за провеждането на тази среща?“

Отговорът беше „да“. Изводите оставям на вас! Независимо от продължението на въпросния разговор приемаме, че Босият и аз сме разговаряли лично с министъра на вътрешните работи и сме изпратили достатъчно ясни, и някои не толкова ясни за всички участници в обществения казус, послания!

Искрено се надявам да бъдат прочетени правилно, недвусмислено и много точно!!! В противен случай ще приема, че системата на МВР е опасно изпразнена от смисъл, съдържание, а в случая и от животоспасяващ демократичен морал

 

Източник:http://afera.bg/

 

Вижте и други материали по темата:

Правозащитникът Николай Колев-Босия пред сайта на "ДНЕС": Управляват ни криминално проявени хора

За кравата Пенка проглушихме света. За Босия – мълчание. Това общество не заслужава Босия. То заслужава крава – и в новините, и като съдба.

Ако има нещо по-тъжно от това, че пред очите ни умира човек, протестиращ срещу мафията, това е, че няма народ! Има рая, която не смее да гъкне!

Пиар* >> Ивайло Московски разговаря с Босия, покани го на среща

Как умират народите

Гаснещият Кольо Босия дава документи за корупция на депутати

Управляват ни хора, които не е трябвало да се раждат

"Родните" депутати* >> Замериха Чуколов с яйце, той псува каруцарски (ВИДЕО)

Трета седмица Босия с гладна стачка, иска оставката на Московски за „организирани престъпни групи“ от министъра!

 


69379