Гражданско Движение ''ДНЕС''

Свят

Начало / Актуално - Свят / Броженията срещу ВМР...
Броженията срещу ВМРО-ДПМНЕ продължават сред македонските партии

Броженията срещу ВМРО-ДПМНЕ продължават сред македонските партииНАТО, а върхът на ВМРО-ДПМНЕ и Мицкоски остават в изолация“, се казва в официалното изявление на СДСМ.

Трус и чистка във ВМРО-ДПМНЕ заради името на Македония

Централният комитет (ЦК) на ВМРО-ДПМНЕ изхвърли от редиците на партията всички известни фигури, които се противопоставиха на политиката...

Прочети повече

От партията нападнаха и лично Християн Мицковски, като го обявиха за "пешка в ръцете на Никола Груевски".

?Християн Мицковски потвърди това, което гражданите вече много добре знаят: че той не е нищо друго освен антимакедонска и антизападна пешка в ръцете на Никола Груевски, заявиха в заявлението си от партията.

„Християн Мицковски не пропуска възможност да докаже на всички граждани, че е против ЕС и НАТО и че на всяка цена работи срещу интересите на гражданите, срещу интересите на държавата.

ВМРО-ДПМНЕ: Поведението на Заев ще създава още по-голям гняв у македонския народ

"Премиерът Зоран Заев и неговите 80 отчаяни не получиха мандат на изборите да променят Конституцията, да заличават името Република Маке...

Прочети повече

Добър за Македония е фактът, че антимакедонския представител на престъпността и режима Никола Груевски заедно с антизападната пешка Християн Мицковски са победени от гражданите, от мнозинството депутати в парламента и дори от собствената си партия.

Потопени в изолация и в собствения си мрак, Мицковски и Груевски показват голяма нервност в поражението, което претърпяха.

Посещенията на високопоставени представители от демократичния свят на страната, които заобиколиха Мицковски, сред които и представител на САЩ, са още едно потвърждение, че ръководството на ВМРО-ДПМНЕ остава в дълбока изолация", гласи още изявлението.

 

Източник:https://www.actualno.com/

 

"ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

ПатрЕотични игри* >> ВМРО поиска да се въведе максимална надценка за всички основни храни (ОБНОВЕН)

Скандално!* >> Общинар от ВМРО нападна възрастна жена

Не ни плашете с Македония


 

79564