Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Брутално >> Докато с...
Брутално >> Докато се снима гол, шефът на военното разузнаване пише, че президентът Радев е „дявол“, а протестиращите „лумпени“

Брутално >> Докато се снима гол, шефът на военното разузнаване пише, че президентът Радев е „дявол“, а протестиращите „лумпени“На 5.09.2020 АФЕРА публикува:

СКАНДАЛ! ШЕФ НА ВОЕННО РАЗУЗНАВАНЕ ЛЪСНА ГОЛ С ПРОСТИТУТКА В БРЮКСЕЛ! ТОВА Е „НИВОТО“ НА СЛУЖБИ И РАЗУЗНАВАНЕ НА ХУНТАТА, УПРАВЛЯВАЩА БЪЛГАРИЯ

https://afera.bg/%d1%81%d0%ba%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b0%d0%bb-%d1%88%d0%b5%d1%84-%d0%bd%d0%b0-%d0%b2%d0%be%d0%b5%d0%bd%d0%bd%d0%be-%d1%80%d0%b0%d0%b7%d1%83%d0%b7%d0%bd%d0%b0%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d0%bb%d1%8a%d1%81/

„Нивото“ на военното разузнаване лъсна с цялата си прелест чрез размаханото голо „достойнство“ на предложеният от военния министър Красимир Каракачанов – пoлк. Вeлкo Aтaнacoв зa нaчaлник нa cлужбa „Вoeннa инфoрмaция“. Служба „Военна информация“, съкратено СВИ е специална служба в България за водене на военно разузнаване.

Към този момент полк. Велко Атанасов е изпълняващ длъжността шеф на същата служба, след като миналата година бившият началник на „Военна информация“ бе обвинен в нерегламентирано даване на достъп до класифицирана информация на НАТО и ЕС.

АФЕРА разкри, че притежава дълга и напоителна писмовна сага между и.д. шефа на Военното разузнаване, готвен за постоянен шеф, гъмжаща от подмокрящи, влажни излияния с неслучайна жена.

Жена, която е бивш служител на ДАНС и в момента на знаков пост, от който зависят важни дела.

Според източници от военното разузнаване срещите между двамата се провеждат в квартири на разузнаването, популярни като явочни квартири.

В кореспонденцията между въпросната жена и и.д. шеф на Военното разузнаване, жената пише, че възлюбленият и полк. Велко Атанасов бил единственият достоен за това място, разбирай шеф на военното разузнаване, и това било ясно от категоричността на първото изказване на „торбичката“.

„Торбичката“ очевидно е Каракачанов.

Иначе „пробития“ отвсякъде и.д. шеф на Военното разузнаване дава акъл и кое приложение е криптирано, докато се разменят клиторни и ебални излияния.

Те това чудо на чудесата е фаворита на постоянно изпълняващ длъжността шеф на Военното разузнаване:

 

ВИЖТЕ СНИМКИТЕ ТУК

 

 

*Заглавието е променено от редакцията 

Източник: http://afera.bg/

 

 

136770