Гражданско Движение ''ДНЕС''

Анализи, коментари и интервюта

БСП /Корнелия/ така не се защитава свой! Не смееш и дума да гъкнеш срещу симбиозата „Борисов-Цацаров-Пеевски“!

БСП /Корнелия/ така не се защитава свой! Не смееш и дума да гъкнеш срещу симбиозата „Борисов-Цацаров-Пеевски“!Корнелия Нинова: „Цялата парламентарна група на „БСП за България“ заставаме зад Елена Йончева и Георги Михайлов като един. Разчитаме на бързо и обективно разследване. Това са две ярки остриета на БСП. Допускам, че със своите изказвания и поведение те са предизвикали такава реакция, вярваме в тяхната невинност и очакваме разследването да го докаже. След проведено заседание на парламентарната група, решението е народните представители Елена Йончева и Георги Михайлов доброволно да дадат имунитетите си.

До този момент нямаме никакъв спомен Корнелия Нинова да е изрекла и думичка, и запетайка, срещу СИМБИОЗАТА между изпълнителна власт и прокуратура в лицето на „Борисов – Пеевски – Цацаров“.

До този момент нямаме никакъв спомен БСП /Корнелия/ да е изрекла и една думичка, и една запетайка, срещу отвратителната роля на слугиня, в която се поставя сама прокуратурата, в полза на Боко и Групировката МУ.

До този момент нямаме никакъв спомен БСП /Корнелия/ да е критикувала башибозука в който се превърна цацаратурата. Общите и лафове за „битка с корупцията“ са смешни и нефелни.

БСП /Корнелия/ „вярвала в тяхната невинност и очаквала разследването да го докаже“. БСП /Корнелия/, разследването не доказва невинност, както знаем по нашите ширини. Разследването вади от десет кладенци вода за да докаже виновност.

БСП /Корнелия/, така не се защитава свой, за който си убедена, че е невинен и го превръщат в мишена, заради мерзки политически, корпоративни и мафиотски интереси!

Кое ти пречи, коя точно зависимост ти пречи, да ЗАСТАНЕШ остро, ясно, категорично и безпощадно срещу отвратителната СИМБИОЗА между Групировката на Боко и слугуващата му прокуратура, а не да мрънкаш, умирайки от шубе сакън да не споменеш името на Цацаров?!

С такава „защита“ на Елена Йончева ще и по-лесно сама да се справи със СИМБИОЗАТА.

Afera.bg

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА: 

Неизбежният край на Корнелия Нинова

Прокуратурата приши със задна дата Елена Йончева към аферата "КТБ" Цацаров поиска шест депутатски имунитета дни преди евродоклада

Мутрите не прощават. В България цари мракобесие