Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / България има бъдеще!...
България има бъдеще! То е Българският народ и Слави Трифонов

България има бъдеще! То е Българският народ и Слави ТрифоновПозиция на Магдалена Димитрова - студент политология, гр. Варна, доброволец на референдума 

За промяна на системата, за необходимостта от успели хора да възродят майка България. За бъдещето. Това говори Слави Трифонов по време на вторите интервюта с доказали се българи, които са готови да застанат зад него и промяната "Избрах да продължа напред. Аз не се отказвам. Реализирането на референдума беше мой граждански дълг, но това прерасна в нещо по-голямо", каза той и "сложи във  фризера" и властта и опозицията! И беше прав.

Ние, които вървим заедно с него по пътя на промяната знаем това. Знаем, че националното допитване от 6 май 2016 г. бе инициирано, за да се даде старт на промяната в България. То беше първата крачка. Ние, всички 3,5 млн. българи доказахме, че имаме нужда не само от референдум, но и от пълен обрат, от пълна промяна. Сега вървим рамо до рамо с него, за да покажем, че не сме просто хорица, които се съобразяват с 240 богоизбрани депутати, а истинският суверен, който задава правилата. Казвам го всичко това още по-категорично и още по-убедено, след като Слави твърдо обяви:

"Не става отвън. Трябва да влезеш в парламента и да промениш законите!" Така, както се прави във всяка държава, държава, в която властта е символ на порочността, а участието в нея е самозабрава и стремеж само за ламтене и лично облагодетелстване!

Всеки гледал интервютата на Слави, ще признае, че хората, които той събира са изключително интересни, доказани професионалисти, хора, които са успели в една изключително трудна и конкурентна среда, хора, които са разчитали само на себе си.

"От това има нужда България. Трябва да спрем тези, които сега просперират следствие на нечисти връзки на наш гръб. Нашият референдум беше прецакан от тези, които управляват България, а аз не съм човек, който губи“, допълни още Слави. И бе прав. А за успеха на едно такова трудно и отговорно начинание са необходими българи, гледащи в една посока. Готови да дадат мило и драго за Родината. Такива, които искат да работят, а не да крадат.

Слави ни показа и доказа, че такива хора съществуват. И не само. Те са много. Макар и част от тях прокудени от Родината, за да търсят по-сносен живот. Той ги показа на цяла България, въпреки че нито една телевизия или информационен сайт не се осмелиха да излъчат или поне да отразят в ефир интервютата, да запознаят българите с младото поколение от бъдещи политици. Виждали ли сте друго подобно нещо? Аз не съм. Затова му вярвам. Вярвам му, защото той прави всичко прозрачно, пред очите на обществото. Слави е успял, доказал се е през годините! Изпълнява стриктно обещанията си пред нас. Последователен, твърд, уверен. Човек с опит, който знае, че Шоуто и творчеството, с което го познавам аз от малка, е съвсем различно от това, с което се е захванал сега.

Цяла България очаква следващата категорична стъпка на Слави. Всички ние вярваме безусловно в него и надеждата, която толкова дълго време вече ни крепи. Знаем, че всичко е въпрос на премерени стъпки, на време... При това скоро.  България, целият наш народ застанаха и застават недвусмислено до него! И ние, които го обичаме и тези, които не дотам. Защото той ЕДИНСТВЕН е носител на истинската промяна, на истинската демокрация, на бъдещето за всички нас, за нашите братчета и сестрички. За всички.

Защото, той – Слави Трифонов е нашият обединител! Защото народ и Слави, НИЕ  ЗАЕДНО вече сме едно! ЕДНА СПРАВЕДЛИВА, ИЗСТРАДАЛА, ЖАДУВАНА ПРОМЯНА.

А това е нашата надежда и бъдещето!

И вече дълбоко вярваме, убедени сме, че наистина ИМА ТАКЪВ НАРОД

 

ВИЖТЕ КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Слави вкара във фризера и власт, и опозиция >> Трифонов: Избрах да продължа напред

СЛАВИ: НЕ СТАВА ОТВЪН. ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕШ В ПАРЛАМЕНТА И ДА ПРОМЕНИШ ЗАКОНИТЕ

Слави: Не съм човек, който губи!

България е пред крах

Слави: Добрият политик е доказал качествата си в конкурентна среда

СЛАВИ ТРИФОНОВ: ГОСПОДА ПОЛИТИЦИ, ЩЕ БЪДЕТЕ УВОЛНЕНИ!

Слави: Време е за промяната на политическата система!

НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

NO MERCY

ИМА ТАКЪВ НАРОД

Втори ден успели българи на разговор със Слави

Успели българи на разговор при Слави

България показа своя потенциал 2,3,4 февруари 2018

 


62862