Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / България на ромите.....
България на ромите... и политиците!

България на ромите... и политиците!Позиция на Кемал Юзеир Ахмет – гр. Кърджали

 

Циганско лято! Това е официалният сезон в България. И това е ерата на произвола и терора. Случи се онова, което се прогнозираше от години – те ще стават все повече, все по-силни и все по-нагли. Под покровителството на властта ще отнемат държавата ни и ще си живеят в  своя! В свой свят, със свои правила и норми!

Интеграцията се провали. Победи първенющината. Победи произволът и първобитността. Победи корупцията, алчността и жаждата за власт!

Никой не е изненадан. В държава, управлявана без правила и по съмнителен начин, е логично и обществото да се превърне в джунгла. „Изяж, за да не бъдеш изяден“. Ако не нахраниш гладния – „той ще те изяде“!

Ако не го спреш, РОМЪТ С КАРУЦАТА..., той може и през теб да мине!

Две деца – на 22 и 23 години загинаха на пътя заради неосветена циганска каруца. Два живота в своето начало стигнаха до края си, защото от десетилетие няма кой и как да ограничи каруцарите по пътищата! Няма кой да ги спре. Вероятно е трудно да забраниш на една самозабравила се шайка да кара каруците си сред автомобили, колела, пешеходни пътеки и мотори...! Сигурно, ще ти се разсърдят...! Или обидят, може би... Хайде стига!

Но никой политик не иска циганин да му се сърди! После може да не гласува за него! Дори и 50 лв. да му даде! Схемата е простичка и е по рецептата за циганска баница – лесна, бърза и проста. Ти гласуваш за мене, а аз се правя, че те няма! Правя се, че не виждам вандалщините, които правиш! С две думи, имаш права - нямаш отговорности.

А ЦЕНАТА? ЦЕНАТА Е ЯСНА, НИЕ Я ПЛАЩАМЕ. ПОСЛЕДНИТЕ ОСТАНАЛИ БАЛЪЦИ НА БЪЛГАРИЯ. И незаминали на Запад.

Те деребействуват, ние се съобразяваме. И ако ни е мил животът, така трябва да правим!?

Така трябва да правят и полицаите! Да се съобразяват, да си мълчат, да гледат безмълвно. Органите на реда нямат контрол над циганската стихия. БЕЗСИЛНИ СА, ДОРИ И ТЕ ДА СА В ОПАСНОСТ. По махалите кощунстват цели армии от озъбени, въоръжени и самозабравили се плебеи, които не могат да бъдат спрени нито от униформени, нито от патрулки. Ромите вече бият полицаи и ги вкарват тях в болници и арести. На топло. Обграждат районни управления с мотики, пръти и камъни и се бият сякаш няма какво да губят. Или сякаш си знаят, че не могат да загубят. Защото някой по-силен стои зад тях. НЯКОЙ НАД ПОЛИЦИЯТА. НЯКОЙ НАД ЗАКОНА. НЯКОЙ НАД ДЪРЖАВАТА !

Не е вярно, че не познават правилата. Просто те си имат свои. Имат си свой ред, свои покровители. Свои територии.

Убеждават ни някои как циганите трябва да си останат в т.нар. гета. Те и сега са си там, но какво от това. Други пък ни каканижат как трябва непрекъснато да са инвестира в тяхното образование и интеграция... Е, знаете ли колко милиарди се наляха за интеграция, обучение, т.нар. равни възможности... Проверете ако не знаете! Къде отидоха, къде потънаха, кой освен циганските барони ги присвои...? И положението става още по-тежко от преди! Едни им рушат незаконните постройки, други ги узаконяват!? Да ги оставим да си живеят по техните си правила, казват трети... 

Да, да ги оставим, но не за наша сметка. Не и на наш гръб. И да спазват всичките закони и правила! 

Само заради реплика от страната на Светлана Дончева, БХК комитет поиска справедливост, извинение и възмездие!

А това бяха само едни думи. А за побоите и убийствата на деца, пенсионери и беззащитни граждани, никоя организация не въстана!

Никой не нападна циганите, не поиска извинение, възмездие и справедливост.

Заради нито един от пострадалите от ромския произвол!

Никой не се застъпи за самотните пенсионери, с които ромите се гаврят и от години издевателстват! Които пребиват като кучета, и чиито животи отнемат за жълти стотинки! Трепят нашите родители, баби и дядовци!

Цигани пребиха пенсионер за десет лева. 

Циганин брутално пребил дядо в Славяново за 120 лева. И още и още...

Ромът, известен на полицията като Борето, многократно задържан за серия от изнасилвания и побоища над пенсионери, напада дядо в гръб, удря го с камък по главата и продължава напред с портмонето на жертвата. Едно от многото поредни престъпление е това, заради което вече е лежал в затвора. После е излязъл. И е продължил да живее както си знае и може. Както му позволява държавата, властта.

За кого ли гласува Борето – класическият ром „лицето на интеграцията“? Лицето на еманацията на циганизацията! Отговорете си вие сами коя партия ще подкрепи...! А те, ромите посягат на родителите ни, на децата ни... !!! Човеци ли са са това на „стойност“ между 10, 20 или 50 лева, колкото струва гласът им, заради който им позволяват да колят и бесят!!! Позволяват го пак ТЕ – политиците, защото изключително ценни са им циганските гласове!

И пак: Циганска орда преби студент и разби къщата на баба му! И още, и още... Постоянен терор, постоянен и повсеместен тормоз. Ние сме в пермаментна опасност, те – не!?!

Преди 6 години приеха план за интеграция на ромите (2012-та–2020-та година). Сещате ли се?

Уверението беше, че за един недълъг период над 260 хиляди роми ще бъдат изведени от бедността. Но нищо подобно не се случи. Напротив – освирепелите и гладни цигани се увеличиха, и днес ако не ги нахраним, ако не се съобразяваме с тях ще ни унищожат едва ли не.

Защо това се случи?

Нали имаше стратегия за култивиране на гетата. За образование, за работа и подобряване на здравния статус на ромското общество. Нали наливаха милиони по проекти, към ромски НПО-та, нали финансираха общините, за да стимулират ромите за приближаване до цивилизацията. Къде отидоха милионите, милиардите за ромската интеграция?

Никой не знае! През 2017-та година предлагаха по 80 милиона на община, готова да инвестира в своите цигани. Особено в по-малките общини днес виждаме масов терор над другите! Горните примери, които ви представих са САМО част от престъпленията и то САМО за последния месец-два. Иначе всеки ден разбираме за поредния нов ромски рецидивизъм.

И в същото време правителството ни отчита напредък по изпълнение на стратегията! Представяте ли си?! НАПРЕДЪК...!

На базата на какво и в какво, обаче е отчетен този напредък не става ясно. Единственият успех, който виждаме са все повечето готови гласоподаватели за партиите на статуквото – лесно манипулируеми, евтини и МНОГО.

Тарифите са всеизвестни –между 10 и 50 лв. за глас. И го правят всички. И ГЕРБ, и БСП, и ДПС... А ромите са стотици хиляди. И така циганите почти определят кой ще води парада. Кой ще ни управлява и по какви правила....

Предварително попълнени бюлетини, заснемане на вот с мобилен телефон и раздаване на заеми в махалите. Така ГЕРБ са „печелили” привърженици и преди, и сега...

Бивш депутат на ДПС, който уж е от ромско потекло и милее за приближените си също се оказа част от схемата. Депутати от БСП също са уличени в покупко–продажба на гласове.

Изобщо, всяка политическа сила ухажва ромската общност. Нито управляващите, нито опозицията имат полза гетото да се интегрира и приобщи. Или пък, не дай си боже, да се образоват и заработят ромите. Или да спрат да раждат... Повече раждаемост – повече гласове – повече власт. Ще им дават по 20 лв. за бюлетина, ще им обещават помощи, безплатен ток, вода... А на нас ще ни вдигат сметките и данъците, за да им плащаме сметките. Техните! И това, за лукса да живеем в България! За избора да си останем в родината!

Дали не се питате, защо никой не направи нещо за демографската криза, докато в същото време се приема план след  план, програма след програма, последната с гръмкото име „план за ромска интеграция”. Приемат се и постоянно се отчита дейност по отношение на правата и статута на ромите... И защо за застаряващото и изчезващо българско население, никой не приема стратегия или план дори, а постоянно и само за ромите се говори?!

Това е „работещата“ схема за нашето поколение политици. След тях и потоп. След още 50 години у нас ще има циганин на всеки метър и няколко десетки хиляди респектирани българи, които все още не са успели да емигрират. Затова сме в демографска криза. Защото на тази държава вече никой не иска да ѝ ражда деца! Напускаме потъващия кораб и оставяме плъховете на техните покровители. Да се множат, да деребействат, да са извън и над закона!. Висока раждаемост – ранна смъртност.

Затова и България е на дъното в класацията по продължителност на живота в ЕС!

„Продължителността на живота зависи от няколко фактора - от устойчив икономически растеж, от добър живот, от качествени здравни грижи и достъп до добра медицина, категорични са експертите. Една от основните причини за намаляване на продължителността на живота у нас е бедността, нездравословният и оскъден живот.”

Ние ставаме все по-бедни, за да плащаме на ромите да правят каквото си искат и съвсем да не умрат от глад. Това е работещата управленска схема, която от десетки години държи на власт безскрупулни човекоядци. И национални предатели. 

Циганско лято 2019 иде. Поредното. И България пак ще е на ромите. Просто няма как, таборът остава тук!

А управниците ни...?!

НАЦИОНАЛНА СТРАТЕГИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ЗА ИНТЕГРИРАНЕ НА РОМИТЕ (2012 - 2020)

 

Image result for Ромски барони за купуването на гласове: Беднотията е голяма! За 10-20 лева се продават Image result for Ромски барони

Image result for Ромски барони Image result for България на ромите

Image result for цигани с мотикиImage result for България на ромите

 Image result for цигани с мотики Image result for Ромски барони

 Image result for Ромски барони Image result for Ромски барони

 

 

 

 

 

 

 

 

 


83073