Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / България не е същата...
България не е същата!

България не е същата! "Шоуто" трябва да продължи... Всички го очакват...!Информационен сайт "ДНЕС"

 

Край на „Шоуто на Слави“. Край на една епоха... Край на тръпката всяка вечер... КРАЙ, но и НАЧАЛО на една не угаснала НАДЕЖДА...!

След 19 години Слави Трифонов слиза от сцената! Телевизионната...

Направи го емоционално. Силно! Разтърсващо! Така, както само той умее.

Носителят на  НОВОТО  и  ПРОМЯНАТА...ОБЕДИНИТЕЛЯТ...

Стотици хиляди българи години наред бяхме всяка вечер с „Ку-Ку“, „Каналето“, „Хъшове“, "Шоуто на Слави"... Смеехме  се, плачехме, страдахме… заедно със Слави. 

Различният! Смелият! Последователният! Човекът на честта, достойнството, принципите! Професионалистът!

Единствен ТОЙ си позволяваше да осмива, да громи, да разкрива аферите на  политическата класа. Да бъде винаги актуален, злободневен. Да поднася микс от виц, ирония, чалга, рок, поп... Да показва и изнася винаги ИСТИНАТА. Такава, каквато е. Хубава, лоша, затрогваща, нелицеприятна… Но ИСТИНА!

Нея - ИСТИНАТА - истината я гледахме, виждахме, докосвахме… само при Слави!

Плачехме и се смеехме! Пеехме и плачехме... пред телевизорите, на „Орлов мост“, на стадиона, по градове и села... в Лондон...

Предаванията на Слави Трифонов ще останат в историята, като все едно наши, в сърцата ни.  Ще бъдат винаги в  умовете и  душите на хиляди българи, на цяло  едно поколение. Заради гостите на Слави, заради хубавата музика, заради сатирата и сарказма, заради Патриотизма... заради всичко !

ШОУТО, беше елемент, съществена част от нашия живот. Пъстро, сладко, горчиво, често пъти отровно люто!

„Аз съм и ад и рай, господар съм и съм роб, начало съм и съм край, демон твой съм и твой съм Бог."

На фона на тази си култова песен, Слави избра да ни разплаче, да ни шокира, да ни накара отново да се замислим… Да замечтаем пак... Но и да почнем да действаме. Да се обединим.

Каза ни най-важното: Не се чувства свободен, не се чувства на мястото си: "От много време насам аз и моят екип не се чувстваме част от медийната среда, просто не се чувстваме на място. Погледнете всичко около вас – как е организирано, как работи, и кажете вие чувствате ли се на място. Така се чувстваме и ние. Като хора работещи в телевизия, ние правехме през тези години нещата така, както ги усещаме. Бихме желали медийната среда да е друга, имаме други разбирания за свободата и за начините ѝ за отстояване. Защото, уважаеми зрители, в основата на съществуването на нашия екип е усещането за свобода – безусловното усещане за свободното изразяване на собственото ни мнение. Защото ние винаги сме говорили на вас като свободни хора на свободни хора. От позицията, в която сме сега, ние не можем да направим повече. Затова аз реших да не подновяваме договора си с бТВ“

Слави  отново бе честен…, убедителен… и брилянтно точен. Както всеки път!

А поставеният въпрос, е знаков! Моментът е знаков...

Всеки край е едно НОВО НАЧАЛО..! Да, от днес  България вече не е същата! И всички ще говорят все повече и повече за Слави. 

Доказателството е тук. В хилядите коментари и постове.

Приятели, предлагаме ви да видите нашата емоционална, но убедени сме силно разтърсваща разходка из „Фейсбук“ и "Туитър“... >>>

***********************************************************************************************************************

 

Катя Кроснарова  ПЪТИЩА МНОГО...,ТИ ОБАЧЕ ,ЩЕ ХВАНЕШ ПАК НАЙ-ТРЪНЛИВИЯ И НАЙ –ТРУДНИЯ ,ЗАЩОТО ТОВА СИ ТИ, БУНТАРА СЛАВИ ! НЕ ГИ ОСТАВЯЙ ТЕЗИ МАСКАРИ ОТ ПАРЛАМЕНТА ДА ВЪРЛУВАТ ,ТИ СИ СЪВЕСТТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ! МАЛКО СА СМЕЛЧАЦИТЕ КАТО ТЕБ И НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ ДА ТЕ СМАЧКАТ! ЩЕ ЛИПСВАШ! УСПЕХ!

 

Violeta Stankova  Ще ни липсваш вечер! Няма да има кой да казва истината в очите им.И на мен ми е мъчно!Благодарим ти за всичко :за надеждата, за смелостта ,за истините които изрече ,за куража който се опитваше да ни вдъхне ,а ние......нищо.Много жалко!Кой ще дава сега кураж на слабите?От кой ще чуем истините,от кой...... Дано продължиш това което започна!Не ни изоставяй!!!!Моля те.Надеждата ни е в теб! Бъди здрав!

Дида Драганчева От всеки друг, но не и от теб, не го очаквах..... Не си такъв, не го прави, не и ти..... Осиротяваме от всякъде..... Кой ще ги презимява от време на време, тези наглеци..... Измисли нещо, човек.... Голямо ще е разочарованието на много твои почитатели.... Вярвам, че и на теб ти е писнало, но.... Чакам следващата ти стъпка.... С нетърпение.... Успех!!!

 

Антон Рени Георгиеви ВЕЛИК!!! Оставихте незабравими спомени в всяко едно семейство, което има очи да види какъв голям БЪЛГАРИН и ЧОВЕК сте! Но вярвам, че това е едно ново начало което Вие поставяте....

Аз знам, че това не е края и предстои нещо, което още повече ще накара хората да Ви обичат!

Късмет, ние сме с Вас!!

За мен беше чест!

 

Божидар Спасов Всеки край е НОВО НАЧАЛО !

 

Simo Revalski  Шоуто на Слави спира на 31.7.2019 ! Предполагам, че от месец септември ще има ново шоу и то ще се казва ШОУТО НА НАРОДА !

 

Petia Angelova  Много съм тъжна, имаше един истински човек достоен, честен, имаше един прекрасен екип и едно чудесно разтоварващо от ежедневния стрес шоу любимо на милиони. Жалко, много жалко. Г-н Трифонов вие сте епоха в телевизията, достатъчно умен и креативен сте, измислете нещо, нека продължим да ви гледаме да споделяме заедно живота си както беше до сега. Толкова е тъжно да се разделиш с лицата от ефира с които в годините си свикнал толкова много, същото е като да се разделиш с любим човек.

 

Yordan Bonchev Прави партия и влизай в Политиката! Може да сбъднеш предсказанията на Ванга...

 

Катя Топалова  ЗА БОГА ,СЛАВИ НЕ НИ ОСТАВЯЙ И ТИ НА ТИЯ РАЗРУШИТЕЛИ НА ДЪРЖАВАТА НИ ВИЕ СТЕ ВСЕ УМНИ ХОРА В ЕКИПА НАПРАВЕТЕ НЕЩО И ПРОДЪЛЖЕТЕ ПРЕДАВАНЕТО,КОЕТО ЯВНО НЕ Е УГОДНО НА ОНИЯ ТАМ ГОРЕ ДА ЧУВАТ ИСТИНАТА В ЕФИР. НЕ СЕ ПРЕДАВАЙТЕ И ВИЕ КАТО НАС НАРОДА!!! НА СКОРО ЗАГУБИХ СЪПРУГА СИ ,НЕ ИСКАМ ДА ГУБЯ И ВАС КАТО ПРЕДАВАНЕ,КОЕТО И ДВАМАТА ГЛЕДАХМЕ С УДОВОЛСТВИЕ,БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕНИ!

 

Явор Недялков Толкова каузи....Не те заслужаваме!

 

Mariana Shotlekova Обругаван и възвеличаван, мразен и обичан, привличащ към себе си много и често крайни емоции и чувства, но не оставил никого безразличен с онова, което прави толкова години - това е Слави! Трудът му заслужава уважение! Респект, Слави! За мен беше чест! Иска ми се да вярвам, че гласът ти ще продължава да се чува!

 

Ина Иванова  Толкова мъчно ми стана, когато те гледах тази вечер! Жалко, много жалко, че най- смисленото шоу ще спре! БТВ няма да е същата, а ти и екипът ти ще ни липсвате! Със сигурност няма да спрете да правите концерти, но това няма да ни е достатъчно. Направи нещо, Слави!!! Толкова труд не трябва да пропада! Много хора те подкрепят, но каквото и да решиш, Бог да те благослови във всяко начинание!

 

Violeta Chompalova  Помня първото предаване.Сега като да се разделям с близък човек.Не обичам разделите!Чакам следващият ти проект,Слави!

 

Росен Монов Живота е най- голямата сцена! От лидер в шоуто лидер в нашия живот! Чакаме те Слави и сме с теб!!

 

Vladimir Popov  Слави няма и няма да има други като Вас, наистина няма незаменими хора, но Вие правите наистина смислено Шоу от което се вдигаше българския дух, а че няма такава държава, епа нема!

Обичам си Родината но това е Държава на абсурдите!

Тук цари, Мафията, беззаконието и Закона на джунглата!

За едни може за други не може!

Но явно така сме си заслужили, като сме рая търпелива и разиденена!

Велик поклон пред теб Човеко!

 

Isi Isii Влез в парламента и вземи нещата в свои ръце

 

Любомир Диев Отива си цяла една епоха в телевизията! Най-доброто шоу, с което отраснахме! Надявам се този край да е добро начало за един още по-добър нов проект!

 

Iglida Mladenova Народа има нужда от теб и те боготвори

 

Slaveya Borisova Детето ми, което е на 7 години, като слушаше изказването на Слави започна много тъжно и тихичко да плаче. Каза ми: "Мамо забавните и хубави предавания са само Слави и Комиците. Сега какво ще гледаме?" Аз я успокох, че Слави винаги измисля нещо ново. И така ние очакваме.

 

Ahmed Kungiov От мен респект и уважение за такива хора като него, които не са съгласни със системата и всичко което се случва в България

Todor Radev  Дано се захванеш с политика и вярвай ако го направиш много,ама много хора ще гласуват за теб и вярвам ще се променят нещата към по добро Слави....,дано се събудим от зимния сън които спим години наред....,аз съм един от най редовнитети зрители.

 

Mima Petrova  Слави е велик! Любимият ми водещ !

Мисля, че Слави ще бъде и водещ в политиката! Пожелавам му никога да не се променя!

 

Velislava Vasileva Слави не се отказвай от нас, така както 2 милиона и половина не се отказаха от теб. Каквото и да правиш бъди пак с нас.

 

Todor Todorov Стегни се и поведи народа...напред

 

Slavcho Ivanov  Мисли адаш за нова крачка,но не изменяй на себе си!Посоката е правилна!

 

Петър Весков Недей да се предаваш. Ще предадеш много хора.

***********************************************************************************************************************

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Митинг-концертът събра над 100 хиляди на Орлов мост

Кастинг на Слави Трифонов за нови политици - част едно

Кастинг на Слави Трифонов за нови политици - част две

Представители на „ДНЕС“ гостуваха на „Шоуто на Слави“

Референдум на "Шоуто на Слави"

„Боят настана“ – митинг-концерт на Орлов мост

Шоуто на Слави, 3 ноември 2016 г.

4 ноември 2016 г., Разширен репортаж от митинг-концерта на Орлов мост

Слави, обедини България!

България иска Слави Трифонов! Доброволци се обединяват за отвоюване каузата на референдума и довеждането ѝ до успешен край! Зоват за обединение и промяна в България!

Две години след референдума... Загубихме битката, но ще спечелим войната!

Давай, Слави! С теб сме. И България е с теб!

България очаква Слави да направи последната крачка за промяната!

Месец на ПОЗОРА! Ние помним лъжите на ЦИК! България и Слави никога няма да забравят!

Българският лъв се пробуди! Иска справедлива и достойна България!

 

19-те години в ефир на "Шоуто на Слави", събрани в 9 минути.

Първият епизод на шоуто бе на 27 ноември 2000 година.

 

 ТУК МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ЦЯЛОТО ВИДЕО ОТ ШОУТО НА СЛАВИ, 6 МАЙ 2019 ГОДИНА


Резултат с изображение за краят на предаването на слави

Image result for слави трифонов, среща със студенти Image result for слави трифонов

Image result for слави трифонов Image result for слави трифонов

Image result for слави трифонов Image result for слави трифонов

Image result for слави трифонов Image result for слави трифонов

Image result for слави трифонов, среща със студенти Image result for слави трифонов, среща със студенти

Image result for слави трифонов, среща със студенти Image result for слави при цацаров

 

 98782