Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / България очаква Слав...
България очаква Слави да направи последната крачка за промяната!

България очаква Слави да направи последната крачка за промяната!Информационен сайт „ДНЕС“

 

България очаква своя лидер Слави Трифонов. Надеждите за промяна, разбиване на статуквото и смяна на политическата система са свързани отдавна и основно с него.

Това показва допитване в социалната мрежа „Фейсбук“, в което са взели участие 1037 души*.

На въпроса: Какво според вас трябва да предприеме Слави Трифонов? – 81% отговарят: Да обяви, че сформира политически проект, с който да се участва на изборите, с цел изпълнение на Референдум 2016 и промяна на системата в България. 

Само 19 % смятат, че Слави трябва чрез своето предаване да продължи да информира българите за безобразията на политиците и да не предприема политически стъпки.

Ясно, категорично и съвсем закономерно, Слави се възприема като алтернатива и желан водач за мнозинството българи, това генерира и сериозно обществено доверие. Смелата му и директна гражданска позиция достига до милионна аудитория, която изглежда оценява това по достойнство. Вярва му и го иска!

През последните години около референдума Слави пое тежка отговорност и ангажимент към хората, изправи се срещу системата, не се страхува да казва нещата такива, каквито са – мръсни, страшни, опасно истински.

Изминаха 3 години от подписката и 2 години от националния Референдум, инициран от Слави Трифонов. Политиците на България без капка съвест и срам потъпкаха волята на България. Смачкаха, унищожиха и лицемерно се изгавриха с мечтите и надеждите на близо 3 млн. български граждани

Слави от години отстоява твърдо каузата на референдума, показва и до днес, че „Нищо не е приключило и нищо не е свършило“. Развитията тепърва предстоят и рано или късно битката за справедливата кауза ще се увенчае с победа!

Слави Трифонов е известен с пословичната си отговорност, точност и коректност! Държи стриктно и на дадената дума и ангажименти пред хората. Многократно показа и доказа, че няма да изостави започнатото през 2015 г. и ще доведе до успешен край битката за референдум 2016 – символ на промяната и по-доброто бъдеще на България.

Българите също не са забравили заявеното от Слави, не са се примирили, подкрепят го и няма да простят на никого за отнетата им воля и свобода.

Участниците в анкетата недвусмислено заявяват, че припознават Слави като алтернатива на гранясалата политическа система, като човек, имащ достойнството и качествата да се изправи и да спечели войната с триглавия змей довел страната до разруха, мизерия и ширещо се беззаконие.

Време е за смелост, дела и конкретни действия в намиране на справедливостта и борбата за по-добър живот! Така мисли България. И как по друг начин да е. Политическият хаос кара хората да губят търпение. Да са отчаяни и безперспективни. Да желаят категорично да застанат до Слави и заедно с него да започнат и извършат промяната. 

Слави е надежда...! 

За всички е ясно, че в България системата чрез протести няма да се смени – страх, безинициативност, чакане някой други да излязат, за да свърши работата на всички останали. Не се случи по тези причини и натискът от улицата за изпълнение на референдума. Само Трифонов протестира... В България промяната и смяната на политическата система ще дойдат отвътре, от парламента и през избори. Слави знае това. И това е единственият и печеливш ход. 

Затова България очаква Слави да направи последната крачка! Заедно с всички!

 

 

Image result for България търси своя водач и това е Слави Трифонов! Image result for България търси своя водач и това е Слави Трифонов!

Image result for България търси своя водач и това е Слави Трифонов! Image result for България търси своя водач и това е Слави Трифонов!

Image result for България търси своя водач и това е Слави Трифонов! Image result for България търси своя водач и това е Слави Трифонов!

Image result for България търси своя водач и това е Слави Трифонов! Image result for България търси своя водач и това е Слави Трифонов!

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

ВИДЕО >  История на Референдума

Коментар на Слави Трифонов за референдума

Хронология на убийството на един референдум - част 1

Хронология на убийството на един референдум - част 2

Хронология на убийството на един референдум - част 3

Хронология на убийството на един референдум - част 4

Отворено писмо на Слави Трифонов към политиците от 30.01.2017

Отворено писмо на Слави Трифонов към политиците от 27.03.2017

Митинг-концертът събра стотици хиляди на Орлов мост  

Слави Трифонов пред парламента, обясни защо е там и има ли политически амбиции (ВИДЕО)

Слави и България поеха по пътя на промяната

Успели българи на разговор при Слави

България показа своя потенциал

Давай, Слави! С теб сме. И България е с теб!

България очаква Слави!

*Слави, време е да изхвърлим боклука


 

 

 

 


93188