Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / България се вдигна!*...
България се вдигна!* >> Протест затвори пътен възел

България се вдигна!* >> Протест затвори пътен възел "Даскалово" край ПерникЗатруднено е преминаването през пътния възел "Даскалово". Стотина коли са излезли на протестен автопоход и на бавен ход обикалят кръговото кръстовище, с което се затруднява преминаването през него, видя репортер на БТА.

Протестиращите настояват за по-ниски цени на горивата, по-високи доходи, запазване на размера на "Гражданска отговорност" и на данъците за старите коли.

Участниците в автопохода са предимно млади хора. Шествието ще продължи до 20.00 ч. и е разрешено от община Перник. Протестът е мирен, организиран е в социалните мрежи и се наблюдава от жандармерия и полиция.

 

ВИДЕО

 

Източник: https://www.24chasa.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Протестиращи в ПЛЕВЕН зареждат гориво за жълти стотинки (видео)

Слави: “Обичам ви, прекрасни, свободни български медии.”

ОСТАВКА!* >> Цв. Цветанов: Протестите са тенденциозни подходи за дестабилизация на страната! ВИЖТЕ видеото

Не ни плашете и манипулирайте! Не заставаме един срещу друг, заставаме един до друг и заедно! Ясно е - България се вдигна! Плашете се вие! (ОБНОВЕНА)

Борисов пак с грешен ход - пусна Цветанов да го спасява от протестите

Организаторът на протеста в Благоевград: Зад нас не стой партия! Народът е събрал много негативи към политическата класа изцяло

България се вдигна!* >> В СМОЛЯН се стягат за протест в събота*

Недоволството не стихва* >> Два протеста във ВАРНА тази вечер

Протестиращите граждани: Ние сме против всички, които са били на власт! Искаме България да стане хубаво място за живеене

БЪЛГАРИЯ СЕ ВДИГНА! >> Над 100 000 души в цялата страна участваха в масови протести за по-добър живот, нормални цени и оставката на кабинета Борисов 3 (ОБЗОР)


81243