Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / ЦЕНЗУРА! След писмот...
ЦЕНЗУРА! След писмото на Слави до политиците, БТВ цензурира предаването!!!

ЦЕНЗУРА! След писмото на Слави до политиците, БТВ цензурира предаването!!!Тази вечер в програмата на bTV е настъпила промяна - вместо планирания за излъчване епизод от "Шоуто на Слави", излъчва се повторение. За това съобщава пресофисът на медийната група в съобщение до медиите, разпратено преди малко тази вечер.

 Ето и целият текст на информацията:

"bTV прави промяна в програмата си за вечерта. В 22.30 ч. ще бъде излъчено повторение на епизод от „Шоуто на Слави”. Първоначално планираният за днес епизод няма да бъде излъчен, поради несъответствие със стандартите за телевизионно съдържание на неутрална и обективна телевизия като bTV, която не толерира едностранно представяне в програмите си. 
 
bTV и „Седем осми” имат сключен договор за създаване на предаване с развлекателно-информативен характер. Уважаваме професионализма на екипа на „Седем Осми” и опита им в създаване на развлекателни програми. Същевременно bTV Media Group не проявява отношение към политически пристрастия на своите водещи, стига те да не влияят и да не се отразяват на работата им за bTV. "
Източник: http://tv.dir.bg/

24539